|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תיראה נתקלתי בסירטו הזה ביוטוב
http://www.youtube.com/watch?v=0oRCgnbnq78 דרך אגב יש עוד אחד אבל זה יותר טוב, קיצר ניסתי את זה עם קרמל פאג' זה יצה בן ![]() ![]() ![]() ![]() הוא לא מרגיש בפה כמו חטיף, הוא מרגיש כמו גומי(אבל הטעם טעים, מישהוא ניסה יש לו טיפים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() נראה טוה מזה הדבר הראשון שהוא שם בבלנדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() הוא שם שיבולת שועל 2 סקופים
קצת אגוזים בבלנדר שם בקערה ומוסיף סקופ אבקת חלבון וחצי בקופ חלבון קזאין, (אישית ניסתי גם עם קזאין וגם רק רגיל סקופ רגיל אחד היה בהחלט טוב) ואז אתה שם את המים אבל ממש טיפה, קיצר זה יצא טוב אבל רשמתי מה היתה הבעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() עשיתיי בדיוק אתזה עם סקופ חלבון קאזין.
יצא טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 709
כללי:: אופיר בכר
גיל:: 41
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() תנסה את זה ולא תתאכזב! בלי בלנדר ובלי בלאגן.
זמן הכנה 20 דקות לכל היותר! להלן המתכון: מצרכים 500 גר' עיסת תמרים ללא חרצנים (זה בא סגור בשקית וואקום) 2 חופנים של אגוזים/שקדים או כל דבר דומה 2 חופנים של צימוקים 2 חופנים של שיבולת שועל 4-6 סקופ חלבון (ניתן להכניס כל טעם שתרצו) לציפוי החטיף ניתן להשתמש ב-שומשום/קוקוס טחון/פרג או כל דבר דומה אופן ההכנה:מכניסים את עיסת התמרים לתוך קערה עמוקה חותכים לחצי את האגוזים ושופכים אותם אל התמרים, מוסיפים את הצימוקים ושבולת השועל ומתחילם לערבב עם הידיים ובהדרגה מוספים את החלבון עד שהכל מקבל צבע אחד והכל בפנים. מחלקים את הגוש (עיסה) שנוצר ל-3 ויוצרים כדורים, לוקחים קרש של סלט ועם הידיים מגלגלים את הכדור למצב של נקניק וכך את שני הכדורים הנוספים, לאחר מיכן מצפים את הנקניקים ב-קוקוס/שומשום/פרג ומכניסים למקרר ל-24 שעות או למקפיא ל-3 שעות. מוציאים מהמקרר ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי. מומלץ להחזיק קבוע בקירור. כמובן שמי שבחיטוב...חחח לא נורא. בתאבון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחח אחי לצערי אני בחיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא יצא לך לטעום חטיפי חלבון קנויים, גם הם לא מרגישים כמו חטיף אלא כמו גומי כמו שתיארת (promax וכו')
ככה שזה די בסדר. מעבר לזה כדי לתת להם מרקם של חטיף אפשר להוסיף עוד מרכיבים חומרים (הקטע במתכונים האלה הוא השימוש הדל במקורות שומן/פחמימה וכמות חלבון גבוהה יחסית...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי לנסות הרבה מתכונים כאלה שהמצאתי בעצמי ותמיד הם יצאו טעימים.
יצא לי אחד ממש טוב אבל אני לא זוכר את הכמויות ששמתי. אני רק זוכר: גרנולה, אבקת חלבון, חלב, חמאת בוטנים, תמצית וניל, סוכרזית ואת כל זה להוסיף לחלבונים מוקצפים כזה. יוצא לזה טעם ומרקם בן ![]() ![]() ![]() ![]() עריכה: איזה יופי הקטע עם הצינזור!! ![]()
__________________
![]() - - - - - - - - - - - - - גלעד שליט בשבי כבר מעל 900 ימים. |
![]() |
![]() |