|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() *כותרת*
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי האישית דיאטנית רגילה לא תיתן לך כלום.
אני ממליץ לך על שירותי הייעוץ שלנו שכוללים תפריט תזונה ותוכנית אימון המותאמים אישית למטרות שלך. בעמוד השער של האתר תוכל לצפות בכמה מהשינויים שעשו לקוחות שלנו. לפרטים פנה אליי במייל או לחנות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() אני כולה רוצה לשאול תדיאטנית אם תוספי תזונה עושים נזק או משהו כי אמא שלי מקשיבה לרופאים מטומטמים
ומן הסתם היא לא תרצה לתת ללכת אליכם כי זה אתר שמוכר תוספי תזונה אז היא תאמר שהוא סתם מנסה לשכנע אנשים לקנות. אז אני צריך פגישה עם דיאטנית ... שלא קשורה לזה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקבע פגישה עם דיאטנית דרך קופת החולים - זה חינם.
אבל אזהרה: לא נראה לי שיש דיאטנית בארץ (ע"פ ההגדרה של : דיאטנית) שתגיד שאבקת חלבון זה בסדר, כולן סתומות. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() ציטוט:
אמא שלי גם רצתה אז קבענו עם אחת.. שאמרה לי שזה חרא והיא צריכה לבנות לי תפריט ולבסוף הגענו למצב שהיא רצתה שאני אשכרה יאכל תפריט של 3500 קל' עם 80 גר' חלבון ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אבל תגיד כמה אתה שוקל? 90 קילו? חח
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
לא הקטע שהן סתומות הן פשוט לא למדו תזונת ספורט והן מה שנקרא old school חבר שלי הלך לדיאטנית ,ושאל אותה עם הוא יכול להחליף את הטונה של אחרי אימון באבקת חלבון,והיא אמרה לו שזה יותר מידי חלבון,ואני מזכיר,הוא אמר להחליף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() זה הרמה של הארץ=/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היא כן יכולה לעזור לו ....אולי שונה ממה שישראלבודי תעזור כי זה דרכים שונות אבל בהחלט יש להם ידע...הם למדו את זה לא?...לא יודע יש באמת כמה שלא מביינים אשכרה בפיתוח גוף יעני...בכול מה שזה צורך והכול..סתם בישביל השמנה הרזייה ובריאות נכונה. נערך לאחרונה על ידי or16, 06-01-09 בשעה 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() ציטוט:
עזוב זאת הרמה שיש באילת.. ![]()
![]() |