|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() אם יצא לכם להיות חולים ממש בתקופת המאסה הלכתם לחדר כושר? אכלתם טוב? כמה זמן הייתם חולים? ואיך זה השפיע על האימונים שחזרתם?
תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי כשחולים אם אפשר לשמור על אוכל (יש כאהל שלא מסוגלים לראות אוכל כשהם חולים) זה המקסימום שמומלץ לעשות.
תנוח, תבריא, תתחזק ותחזור כמו שור למכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
. . .
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() אחי אני הייתי חולה 4 ימים, וירוס בבטן והייתי בגלל זה יומיים בבית-חולים ואחרי זה הייתי צריך עוד 3 ימים מנוחה מוחלטת כשהייתי חולה ירדתי 3 וחצי ק"ג של נוזלים ובקושי הכנסתי משהו לפה למרות שהייתי רעב מאוד בגלל שהתרגלתי לאכול הרבה פשוט איך שהייתי אוכל אחרי 5 דקות קיבלתי כאבים חזקים בבטן אבל אני יכול להגיד לך שאחרי שהבראתי ונחתי 3 ימים חזרתי כמו שור וכמעט בכל תרגיל העלתי משקל באיזה 2.5 ק"ג אבל אני מציע לך אחרי שאתה מבריא לנוח עוד יום יומיים מהאימונים ואז לחזור אם כוח ורצון! אבל הדבר הטוב היחיד שיצא לי מזה הוא שהורדתי הרבה נוזלים וזה נתן הרגשה טובה לאיזה שבוע אבל אחרי זה כל הנוזלים כבר חזרו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשחולים במסה מה שחשוב זה לנסות קודם כל לשמור על תזונה טובה כי רוב הפעמים שחולים קשה לאכול והכניס אוכל.. ולעשות הפסקה מאימונים ואז חוזרים כמו שורים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחי אני הייתה לי פציעת אצבע בדיוק בתחילת תקופת המסהה ואני עדיין לא יכול לזחור לאימונים ב 100%
הייתי שבועיים בבית חולים עם אנטיביוטיקה בוריד ירדתי קרוב ל 6 קילוו והייתי ממש ממש חלש אחר כך לא היתאמנתי ועד היום קשה לי ואני על תרופות אני מקווה עוד שבועיים לחזור כמו שצריך להתאמןן עברתי שבוע שעבר ניתוח ומקווה שזה יפתור את העניין ונוכל לחזור כמו שצריךך וזה רק התחיל מפציעת דאמבלים במכון ..
![]() |
#7 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א לכל אלו שרשמו שקשה לאכול זה הכי חרא אין חשק לאכול מרגישים חלשים רצח,אפילו דאמבל של 5 קילו זה קשה להרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הלכתי להתאמן כמו גדול אלא אם כן היה לי ממש חום גבוה..
![]() |
#9 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שותה תה לוקח כדור , אם אני רואה שאני לא מסוגל לכלום אז לא , הרבה מזה בראש , למרות שאימון יכול לפתוח לך את המחלה עוד יותר ויום למחרת תהיה גמור אצלי זה ההפך...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לי היום התחיל גב תפוס איזה באסה זה
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() זה חלק מהחיים וצריך לקבל את זה, כמו שאמרו לך חשוב לנסות לשמור על משטר של תזונה ככל שניתן ולחזור לאימונים בהדרגה.
שבוע בלי אימונים עוד לא הרג אף אחד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ומי אתה שתגיד את זה? אתה מכיר את הגוף שלי?
אנא ממך שמור את ההערות שלך לעצמך .
![]() |
#15 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מאז שהתחלתי להתאמן המחלה היחידה שהייתי לי זה צינון מעיק (ברוך השם טפו טפו טפו) והלכתי למכון באותו תקופה..
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() היה איזה 4 ימים שהייתי חולה מת, לא אכלתי כמעט כלום ולא היתאמנתי. הורדתי איזה 2 קילו של נוזלים.
ותפסיקו להיות מושפעים- שבוע בלי אימונים ובלי תזונה משו לא יהרוג אפחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() הייתי חולה 3 ימים
הורדתי 3 קילו = \ תקפיד על תזונה אחי , אם אתה יכול . אני שאני חולה אני בקושי נוגע באוכל = \ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי חולה 3 ימים.. לא הורדתי שום גרם..
ועכשיו יש לי דלקת בעין אני בקושי רואה בה ואסור לי להתאמן... העיקר לאכול לפי התפריט וכלום לא יכול לקרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי יש פציעה בשתי הכתפיים עכשיו ואני רק מזיז את הגוף פעם בשבוע לחד"כ כדי להרגיש שאני זז טיפה (אפס עצימות ומשקלים). אלו החיים... צריכים להפיק את המיטב מהתקופה הזו שבה אתה לא מתאמן.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |