|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תראו דוגרי חשבתי על זה אולי מחשבה מטומטת
אבל עוד מעט אני מתגייס אבל שואל את עצמי האם באמת שווה להשקיע כסף על תוספים ואימונים אם גם ככה אני מתגייס ואז הכל ירד לי לא חבל?! ![]() אבל אני ג'ובניק לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל הפורפיל.. ואני לא יודע איך יהיה היציאות שלי אז מה אתם אומרים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אתה כמובן מאשש את ההנחה שלי ש 99 אחוז מהמתחילים בספורט הזה מפסיקים להתאמן מיד כאשר מופיע הקושי הראשון.
הכל תלוי באופי, בכמה אתה באמת מחוייב ואוהב את הספורט, אבל האמת היא שרוב רובם המכריע של המתאמנים הם חובבנים, שבשלב מסויים פשוט נדלקו על הקטע, אבל לאחר מכן הם נדלקים מקטע אחר. עבורם זה עוד "שגעון חולף". לג'ובניק אין שום בעיה להתאמן ואפילו להתקדם מעולה, בצבא יש אוכל בלי סוף, ועם קצת קומבינות עם הטבח אפשר להסתדר יופי. מי שיוצא כל יום וחמשושים, אין שום סיבה שלא ימצא 4 ימים לבקר בחדר כושר, זה פשוט מגוחך לחשוב שיש פה בעיה. באופן אישי אני התאמנתי גם בצינוק של כלא 6, וגם כשנאלצתי לעבוד ב 4 עבודות מהבוקר עד הערב (תקופה שתודה לאל שייכת לעבר), והתכוננתי לתחרות האחרונה עם תינוקת בבית, אבל אני פסיכופט, אני לא דוגמא. מה שכן, ג'ובניק שחוזר כל ערב הבייתה וחושב שזו סיבה לא להתאמן, כנראה באמת לא שייך לענף הזה. בכל אופן, שיהיה גיוס קל ונעים, הצבא זו חוויה בעיקר בפרספקטיבה של זמן. תשתדל ליהנות, בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
קרבי זו אופרה אחרת לגמרי, אבל הוא אמר בפירוש שהוא הולך להיות קל"ב אז מה הסיפור בכלל? ג'ובניק עם קצת קומבינות עובד הרבה פחות קשה מאשר באזרחות, תעשו לי טובה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אני אישית הולך לעשות להם המון בעיות אם אני לא אהיה ג'ובניק ושיתאים לי עם השעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש רציני אבל בתור תחביב לא בתור מקצוע לחיים אבל ממש רציני ואני לא מתכוון להפסיק הבעיה שזה בעייתי בצבא ואת זה כולם יודעים השאלה היא אם לחזור אחרי הצבא או פשוט להשתדל להתאמן את ה2-3 פעמים בשבוע ואם בכלל.. ומה לגבי העניין של התוספים?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עד שלא תסיים את הטירונות ותראה איפה יציבו אותך, איזה תפקיד תקבל וכד' - אין לך יותר מדי מה לעסוק בזה.
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() דבר ראשון לא כלכך מהר מאבדים מסה זה דבר ראשון...
דבר שני אתה לא מתכונן לתחרות או משהו ככה שזה לא קריטי. דבר שלישי במשך הטירונות אתה תאכל חרא נכון וטיפה תירד אבל אחרי זה תלויי בתנאי השירות שלך יכול להיות שתוכל להמשיך לאכול כמו שצריך ואפילו להתאמן באופן סדיר תלוי לאן אתה מתגייס ואיפה תשרת ובאילו תנאים ![]() בהצלחה!ושתדל לשמור על מה שצברתה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש כאלה שמתאמנים בשביל תחביב, ולא בשביל להיות קולמן.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם קצת חושב על מה שאתה חושב...
וגם בטירונות אפשר להתאמן ולשמור (מתח, מקבילים שכיבות שמיכה,בטן).. למזלי בתקופה של הטירונות אני מתחיל חיטוב (עוד חודשיים מתגייס) .. |
![]() |
![]() |