|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() אני מחכה כבר 3 חודשים לתוכנית חזקה מהמאמן שלי - אבל אין תוצאות.
על כל פנים, זה לא רציני.. חשבתי ללכת לכיוון של קריאה חורשת על כל מאמר ספציפי אבל גם זה מוגזם מדי. ואפשר להגיד שהתוכנית שלי ממש לא מתאימה, כלומר, אני מסיים את האימון ב-40 דקות. אני עושה שתי תרגילים ברצף.. זה לא רציני. יש הצעות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באמת שהייתי רוצה לעזור לך אבל אני לא מבין חצי ממה שאתה כותב..
אתה מחפש תוכנית יותר אפקטיבית..? מה הכוונה שני תרגילים ברצף באימון של 40 דקות..? תכתוב יותר ברור שנבין.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה אתה רוצה לשמוע חבר ?
ולמה אתה חושב שהתוכנית שהמאמן בנה לך "לא אפקטיבית" ? בגלל שאתה גומר את האימון ב 40 דקות ?! אולי אתה פשוט לא מתאמץ מספיק ומתאמן בחפיף במקום לתת את הנשמה בכול סט ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזו תוכנית את עושה עד עכשיו?
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תן לי לנחש - הציון שלך בהבעה לא משהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה אתם רוצים ממנו הבנתי טוב מאד למה המשורר התכוון ...
סה"כ אומר שהתוכנית שלו לא אפקטיבית, הוא עושה אפילו סופר סטים (שתי תרגילים ברצף) ולא רואה תוצאות . תעלה את התוכנית שלך בשביל לקבל עליה משוב . תעשו לי טובה בואו לא נהפוך את כל הפוסט הזה להודעות על צורת הכתיבה של מחבר הפוסט. תודה
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
תעלה לפה את התוכנית ויהיה אפשר לעזור לך
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חח...האמת שגם אני הבנתי....
תעלה ת'תכנית שלך נראה מה אפשר לשפר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי שהאימון עצמו לא קשה לי, אז אני עושה 2 תרגילים באותו זמן(וזה לא שאני מחפף, אני עושה עד המקסימום, פשוט הגוף מתאושש מהר=התרגילים קלים...)
גב+יד קדמית: מתח>8 חזרות>4 סטים של מקסימום ווינץ' לאחור+לפנים>12 חזרות>6 סטים(3 כל כיוון) של חתירה(שתי ידיים)>12 חזרות>3 סטים חזה+יד אחורית: חזה עליון>3 סטים>12 חזרות חזה תחתון>4 סטים>12 חזרות מקבילים רחב>(בלי משקל)>4-5 חזרות>4 סטים לחיצה צרפתית>12 חזרות>3 סטים Cable bent> חזרות 12>3סטים Dumbbell kickback> חזרות 12>4 סטים פטישים יד יד>12 חזרות>3 סטים פולי תחתון הפוך>12 חזרות>4 סטים רגליים+כתפיים: סקוטים>12 חזרות>3 סטים פשיטת ברכיים>12 חזרות>3 סטים כפיפת ברכיים>12 חזרות>3 סטים משיכה לסנטר>10 חזרות>4 סטים לחיצת כתפיים>12 חזרות>3 סטים משקולות לצדדים>12 חזרות>4 סטים התוכנית הזאת אצלי כבר 3 חודשים, בקרוב אעלה את התוכנית החדשה... בנתיים - מה כדאי לשפר פה? כי גם בחדשה יש תרגילים שפה יש |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() זה שהתוכנית לא קשה לך מדי לא אומר שאתה לא עובד...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן?מה אתה עושה ליד קדמית?
תוריד בחזרות ותעלה משקל , למה כל דבר 12 חזרות?
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם 12 חזרות של סקוואטים ל3 סטים לא קשה לך אז אתה עושה סקוואט יותר רע מסנדרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנראה גם הוא לא עושה דיפ סקוואט.
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממתי ATG זה הסקוואט הסטנדרטי
![]() לפותח האשכול התכנית בסה"כ לא רעה יחסית למה שרץ ברוב חדרי הכושר אם ב"לא אפקטיבית" אתה מתכוון לזה שאתה לא מתקדם לדעתי הבעייה בזה שיש יותר מדי תרגילים וסטים, אתה לא נותן מספיק עבודה לתרגילים החשובים אני הייתי מוריד את רוב הסטים וכמה תרגילים של עבודת בידוד (כפיפות,פשיטות,קירוב,הרחקה) ומוריד כמה סטים מהתרגילים הכבדים, כך תוכל להתרכז בתרגילים הכי חשובים ולתת מקסימום בכל סט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אין דבר כזה דיפ סקוואט.
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סקוואט זה מתחת למקביל, כל מה שמקביל או מעל מקביל זה לא סקוואט אלא סקוואט חלקי. לגבי האימרה השנייה שלך - איזה תרגילים של קירוב והרחקה מבודדים? אתה מערבב כאן המון דברים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ואו, קודם כל לא חישבתי תרגילים לרגליים כי לא התאמנתי על רגליים במשך חודש..
ודבר שני, מה זה דיפ סקווט? (אני אעדכן את התוכנית הבאה בעוד כמה ימים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אתה תקבל פה 100 הודעות שאין דיפ סקוואט יש רק סקוואט... הכוונה היא לסקוואט מתחת למקביל