|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל שלום לכולם דבר אחד אני מבקש זה לקרוא הכול בלי יוצא מן הכלל או לא לקרוא בכלל כי אני צריך את העזרה שלכם, תודה.
נתחיל, שלושה דברים לא חישבתי בתפריט - כמות השומן החיוני מ-3 קפסולות אומגה 3 שאני לוקח כל יום (קלוריות כן חישבתי) + 2טבליות אופטימן (אם בכלל יש משהו לחשב בהם מבחינה קלוריות) ואחרון זה 5 גרם קריאטין. אז בבקשה תעזרו לי לחשב את זה מי שיודע. התפריט (לא מסודר אבל העיקר הכול פה) שיבולת שועל 80 גרם חלמון ביצה גדול 6 חלבונים ביצה אגוזי המלך 30 גרם שקדים 30 גרם חמאת בוטנים 30 גרם 4 פרוסות לחם חיטה מלאה תפוח 2 בננות 200 גרם חזה עוף חלב 1% 300 גרם חומוס גרגירים מבושל - 20 גרם תירס מבושל 50 גרם גזר מבושל 80 גרם אפונה מבושלת 50 גרם גנונה 1.5 - 300 גרם (2 גביעים) אורז לבן מבושל (ללא שמן) 300 גרם 1 כפית שמן זית ערכים : קלוריות - 3080 חלבונים - 156 שומנים - 79 פחמימות - 379 כולסטרול - 353 סיבים תזונתיים - 20 התפלגות הפחמימות, חלבונים והשומנים במאכלים שלמעלה - חלבונים - 25% שומנים - 13% פחמימות - 62% התפלגות מקור הקלוריות במאכלים שלמעלה - חלבונים - 22% שומנים - 24% פחמימות - 53% נתונים עלי בשביל התפריט - מטר 71 משקל 70 שריפה קלוריות במנוחה מוחלטת - 1769 קלוריות. שאלה - מבחינת הערכים משהו חסר ? משהו יותר מדי ? למסה נקייה זה בסדר או שלהעלות / להוריד קלוריות ? ואחרון חביב, .יש בעיה.. חישבתי שם גם חלב 300 ואת זה אני לוקח עם האבקת חלבון בבוקר שאותה לא חישבתי בתפריט וגם לא חישבתי את הסקופ חלבון אחרי האימון שביחד זה עוד 48 גרם חלבון לתפריט מה שיוצא 204 גרם חלבון ליום. אבל.. מה גם שכל החלבון בתפריט פה זה לא רק חלבון מלא, אז להוסיף גם את ה-2 סקופים של האבקת חלבון (יש לי ב-2 הסקופים 11 גרם bcaa + גלוטמין 8 גרם) ? או שפשוט לא לקחת יותר ? או שלקחת סקופ אחד ? מה ההצעה שלכם ? תודה רבה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה סבבה, אבל המון חלבון הוא די מיותר... הייתי מוריד איזה 100 גרם חזה עוף או איזו מנה חלבון (או שניהם...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף אני לא מוריד, אבל תראה גם שרשמתי שכל החלבון הזה הוא חלקו גם חלבון לא מלא אז שאלתי אם להוריד מהאבקה..
ובאמת חשבתי להוריד את האבקות חלבון.. רק שיש לי עכשיו 3 וזה קצת בעיה..חח אז אולי אני אחליף בינתיים את האבקה במשהו אחר בתפריט וכשהאבקות יגמרו לי אני אחזיר אותו במקום האבקה ? נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 07-12-08 בשעה 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אני אקח סקופ ליום אחרי האימון ופשוט אחליף במשהו אחר. ואנימל תוכל בבקשה לענות לי אם למסה נקייה הקלוריות ופחמימות זה בסדר ? נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 07-12-08 בשעה 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד לי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום ואני אוכל לענות לך. ותגיד לי מה עשית לפני התפריט הזה? עשית מאסה ונתקעת? אתה חוזר עכשיו מחיטוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והפעילות זה ללכת לביצפר לחזור ממנו ללכת למכון (רבע שעה) ולחחזור ממנו לצאת פה ושם .. הולך פה ושם לכל מני מקומות. אני פעיל במשך רוב היום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי תראה למעלה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יותר קלוריות ליום עם אימון בגלל שאני שורף קלוריות באימון מה שאני לא עושה ביום ללא אימון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מפקח ראשי
|
![]() לדעתי אתה צריך להתחיל מתפריט של 2600-2800 קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואחרי כמה זמן להעלות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז נגיד להוריד ל-200 גרם אורז ו-50 גרם שיבולת שועל עד שאני אתקע ?
ותראו זה קצת בעיה לדעת שאתה נתקע כי גם כשעשיתי מסה מלוכלכת עליתי גם שומן וגם שריר ולא ידעתי בדיוק כמה אני עולה וגם היו לתקופות חשבתי אני לא עולה למרות שכן עליתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() בדיוק!
תשקל פעם בשבועיים, אם אתה רואה שלא עלית בשבועיים האלו, הייתי מוסיף 200-300 קלוריות ורואה איך הגוף שלך מגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה אחי.
ותגיד, המולטי ויטמין אופטימן יש בו ערך קלורי ? ובקריאטין הטהור ? או שזה לא משנה ?.. וביום בלי אימון חשבתי פשוט להוריד את ה-50 גרם סוכר ענבים אחרי אימון, זה מספיק או להוריד עוד משהו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
2. כן, זה סבבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ושאלה אחרונה וסליחה על החפירה חח..
הורדדתי 2 דנונה והכנסתי סקופ חלבון אז יש לי כל יום רק 5.5 גרם bcaa ו-4 גרם גלוטמין.. זה מספיק ? |
![]() |
![]() |