|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ההוצאה של הקלוריות כל יום מורכבת גם מספורט וגם מתהליכים של הגוף,,לפי מה שקראתי
אבל יש את החילוף חומרים רק של הגוף כאילו שזה האנרגיה שהגוף מוציא בשביל לפרק את האוכל וגם בשביל התיפקוד הרגיל שלנו ביום יום ויש בצד את הספורט,הליכות וזה כל פעילות גופנית שעושים אז כמה זה רק במנוחה???עד כמה המחשבונים באתרים מדויקים?זה לא נראה לי מדויק איך יצא לי שהמנוחה שלי זה 1650 בערך וזה עוד בלי פעילות יום יומית ובלי האפקט של פירוק אוכל.. כמה זה יוצא בסה"כ? ועוד שאלה אחרונה לבנאדם שיש לו חילוף חומרים איטי אז גם אם הוא ירוץ הוא ישרוף פחות קלוריות מבנאדם אחר שיש לו חילוף חומרים מהיר (אותו זמן אותה מהירות אותו מסלול הכול אותו דבר..) ?או שכאן זה זהה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, זה הגיוני.
כן, הוא ישרוף פחות, אבל לא נראה לי שההבדל משמעותי במיוחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי ועוד שאלה,עוד מעט נגמרים לי הימים של המאזן נטראלי אני עושה את זה כבר בערך שבועים עכשיו השאלה שלי היא כזאת..קראתי במאמרים שצריך לעשות כל 7-14 ימים יום אחד על חיובי
וכל7-8 שבועות לעשות שבועים של מאזן נטראלי ,אבל השאלה שלי האם פעם בשבוע לעשות יום של חיובי באמת ימנע מהחילוף חומרים שלי לרדת בעיקבות הדיאטה? כאילו תקשיבו,מה שווה אם עשיתי שבועים על נטראלי ופתאום עוד שבועיים של גרעון קלורי שוב אני אתקע במשקל אז זה לא היה שווה..ואז שוב צריך לעלות עוד שבועים נטראלי (ובטח אני יעלה קצת בשומן) ושוב פעם לרדת שבועים וככה מטרטר תגוף..לא הבנתי.. כי הגוף מיתרגל מהר מאוד לפי מה שהבנתי אני מבין שזה הגיוני שתוך שבועים מעכשיו שוב החילוף חומרים ירד בעיקבות הגרעון הקלורי מה לעשות כבר? אני לא רוצה לרדת בקלוריות כי אז מתישהו אני שוב יעצר ואני אצטר לקחת מאזן נטראלי מבינים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() עזוב אותך משטויות, תעשה חיטוב רגיל ואם תתקע במשקל תצא לשבוע-שבועיים נייטרלי.
מה שאתה מציע זה כדי לשמור על שפיות פסיכולוגית ואיזון של כל מיני תהליכים הורמונוליים בגוף. לדעתי, אם אתה מסתדר מנטאלית עם החיטוב ולא נתקע בירידה, אז אין צורך בכל החארטות האלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז זה הקטע זה לא רק מנטלית!! "לשלוט בהורמונים בגוף ובחילוף חומרים" זה פיזית
אני מעדיף לעשות דיאטה וכל שבוע בערך לעשות יום אחד חיובי כדי שהגוף לא ייתקע מבין?אם לא הגוף ייתקע מהר מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אתה תרד כמות מכובדת של משקל עד שהירידה שלך תתקע, ואז תעשה שבוע נייטרלי ותחזור למאזן שלילי שבו תרד עוד כמות מכובדת של משקל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי הבנתי,ועוד שאלה..אם עושים דיאטה ללא הפסקות כלומר בלי מאזן נטראלי או חיובי
האם הגוף בטוח ייתקע מתי שהוא?איך הגוף יודע מתי להוריד את המטבוליזם?ממה זה מושפע? (גיל?מין?כמות מזון?) ושאלה אחרונה האם חלבונים שורפים יותר קלוריות(אפקט תרמוגני) מאשר פחמימות ושומנים?(כאילו אם אני אוכל 400 קלוריות שכולן מחלבון,כמה הגוף ישקיע כדי לפרק?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכמעט אין לו אפקט תרמוגני |
|
![]() |
![]() |
![]() |