|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפני מספר ימים היה לי ויכוח עם המורה לביולוגיה שלי על זה שחלבונים לא הופכים לשומן.. היא אמרה שכן ואני אמרתי שלא על סמך מאמר שקראתי.. אבל הבעיה שלא הצלחתי לזכור מה הסיבה.. היא תיקלה אותי בשאלה "אז לאיפה כל עודפי החלבון הולכים" ולא היה לי איך לענות לה.. לא הצלחתי להיזכר מה הסיבה. אם מישהו יוכל לרענן את זיכרוני אני אשמח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חלבונים יכולים להפוך לשומן אם אני לא טועה אבל זה כבר כשהכנסת יותר מדי לגוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אחי, אבל חלבונים יכולים להפוך לשומן.
לך תתנצל.
__________________
![]() - - - - - - - - - - - - - גלעד שליט בשבי כבר מעל 900 ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הם יכולים להפוך לשומן אבל זה תהליך נדיר ומאוד יקר מבחינה אנרגטית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה יכול לשמש להפקת אנרגיה בלי להפוך לשומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 597
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() טעות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 597
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() התזונה של רוב האנשים לא בנויה רק מחלבון ופחמימות. במקרים שבהם צריכת החלבון והפחמימות גבוהה, תהיה עדיפות לאגור את השומן ולחמצן את הפחמימה/חלבון העודפים. להפוך פחמימה/חלבון לשומן ואז לאגור אותו זה תהליך יקר ולכן הוא לא מועדף. גם כשהתהליך מתרחש מדובר בגרמים ספורים ליום. יש עוד נתיבים מטבוליים שיכולים לשמש לקליטת ה"עודף".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי.. תודה לעונים..
![]() |
![]() |
![]() |