|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לי בן דוד שנוטל אפדרין ויש לו גיבוש עוד 5 חודשים, מתי הוא צריך להפסיק לנטול לפני הגיבוש של יזההו את זה אצלו בשתן?
|
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() הוא צריך לברוח מהארץ מאוחר מידי
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן וותיק
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: בודישופ
|
![]() שיילך להתייעצות עים רופא
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() קח אפדרין בצבא כוס אמא שלהם מה קרה?!
אני לקחתי אפדרין בצבא לא עשו לי כלום ולא ראו בבדיקות כלום חלאס לחשוב שאפדרין זה אקסטה ![]() ואני מדבר איתך בשיא הרצינות אומנם בתוקפנות(כי זה מעצבן כבר השאלות המפגרות האלו) אבל אני רציני. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש שחקן כדורגל שניתפס לוקח את זה והוא עבר סרט שלם. זה לא אקסטזי אבל זה חומר ממריץ, ואני לא רוצה שבגיבוש יפסלו אותו ויקחו אותו הביתה.. אני אשמח אם תסביר לי עוד קצת (עם קור רוח הפעם) וגם הסבר קטן על המוצר בלי קשר כי זה נישמע מעניין |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בבדיקות בצבא בודקים אותך על סמים ולא על חומריים ממריצים, שתדע לך הרבה מאוד חיילים ביחידות מובחרות לוקחים ממריצים
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני בצבא...הייתי בסייקל נורא פשוט של חיטוב לקחתי פרופיונאט,טי 3,קלן ואפדרין לא עשו לי שוב דבר שם ועברתי את הבדיקות. בכלל בישראל תפנים את זה לא יתעסקו בזה יותר מדי זה עוד חלק שקשור למודעות של הספורט בארץ... ובקשר למידע על אפדרין..תנסה לחפש מאמרים שמשה העלה לפה לפני שהוא קיבל באן ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אנ לא מבין למה משה קיבל באן, לבנאדם יש ידע עצוםם פשוט!!!
חבל חבל |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() טי3 וקלן ביחד?
מה אתה לוויתן?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ![]() ![]() מקום שהוא מנצל ת'ידע שלו שצורה טובה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 7 שעות ההשפעה של אפדרין עוברת אחרי סביב ה10 שעות כבר אין בדם זכר לאפדרין
#13 |
Banned
|
![]() לא בידיוק ביחד ...אבל באותו סייקל חלוקה שונה פשוט.
ומה הקשר לוויתן?אם זה בקשר לאחוז שומן אז לגוף שלי קשה לשרוף שומן יותר מאשר לאדם ממוצע אם זה דבר חכם לדעתך לעשות או לא זאת דעה שלך כבר. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 18-11-08 בשעה 23:33. |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
לנושא: אני לא חושב שבודקים את זה בצבא. גם אם כן, אני לא חושב שעושים בדיקות שתן בגיבושים לפני הצבא. בכל אופן, כמה ימים לפני שיפסיק, לא ימצאו כלום. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל משה השני גם הביא עוד כמה דברים מענינים על אפדרין ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אם בחלוקה שונה יענו און אוף אז זה נשמע יותר הגיוני וחכם... בכל אופן המאמן שלך מבין קצת ותר טוב ממני ![]()
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפדרין הוא חומר ממריץ שעובד על קולטנים מסוג בטא ואלפא ואילו t3 זה הורמון בלוטת הטריס אני לקחתי את שניהם ביחד עם תוצאות טובות מאוד עכשיו לגבי אפדרין זמן ה half life של אפדרין הוא -3-6 שעות אבל ישנם תוצאות שמגלות שאריות של אפדרין גם שבועות לאחר השימוש בטח ובטח במינונים שנלקחים על מנת להינות מהיתרונות האתלטיים של אפדרין לגבי צהל אני לא זוכר מתי שהוא שהייתי בצבא שעשו לנו בידיקות סמים כאלה או אחרות הבדיקות האלה מאוד יקרות ואם איך שהצבא שלנו מתנהל וניראה אני בספק אם יש להם את היכולות לבצע בדיקות כאלה בכל מקרה אם מישהו מחליט לקחת חומרים אסורים זה על חשבונו |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לשתות מים כדי לחיות ואתה יכול גם לטבוע, תלוי בך |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שאתה יודע על מה אתה מדבר |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
ממה שהבנתי ההמלצה היא היא שבועיים כאלו ושבועיים כאלו יכול להיות שעם טי3 זה לא ככה כי הוא הורמונלי אבל עם הקלן כן צריך לעשות הפסקות ואז מכניסים את הטי3... תקן אותי אם אני טועה
|
![]() |