|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
השאלות הנשאלות ביותר..
סתם עלה לי בראש לפתוח פוסט של איזה שאלות הכי נשאלות בחיים.. =]
הינה כמה מימני: אלוהים, קיים או לא קיים? מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? יש חיים אחרים חוץ מעל פני כדור הארץ? כשאתה הולך לישון, עם גרביים או בלי גרביים? =] כשאתה מנגב את התחת, אתה מסתקל על הנייר או לא? חח כאלה לדוגמא.. מקווה שיהיה נחמד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עישנת משהו..?(:
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ביצה כן בלי כן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כח או אין לי כח לצחצח שיניים(תמיד כשאני מת לישון)?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ביצה זה ערך מאוד חיוני אז אני מאמין שביצה קודם(7 גרם יותר שווה מתרנגול מסכן ..)
אלוהים יכול להיות לא סגור על זה כן בלי לא (אולי)
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אתם לא מבינים.. לא ביקשתי תשובות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע הוא להביא שאלות שנישאלות כל הזמן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() כמה אתה לוחץ חזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא היה תרנגולים גם אנחנו לא היינו פה[:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה המצב?
מה קורה? האם אימון משקולות פוגע בגדילה? למה כואב לי בתחת אחרי סקס עם גבר? חח פוסט מפגר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() להיות או לא להיות?
כמה זה 1+1? (2+2, 4+4, 8+8, 16+16, 32+32........................1024+1024...) להוסיף עוד 2.5 קילו למוט? טוב אחי או לא טוב אחי? למה לא כל יום שבת? למה קוראים לשאלות של שבת שאלות של שבת? מה אוכל חול ביום חול כשאין מה לאכול? מה זה ירוק על ירוק על ירוק על ירוק על ירוק עלירוק על ירוק על ירוק?
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() קל לי, כמה להוסיף למוט? להוסיף למוט 1.25 ולצאת חומוס? להוסיף 2.5... בעצם מה אני בחורה להוסיף 5 (הכוונה בכל צד).
פוף 2 חזרות וכשל ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
באמת שזאת שאלה טובה שאני שואל את עצמי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() למה לגברים יש פיטמות ?
למה נקניקיות באות בחבילות של 12 ולחמניות לנקניקיות באות בחבילות של 10 ? מה נסגר עם ההיא ששלחה ל"מעריב לנוער": "חבר שלי נגע לי בפיטמה, האם אני צריכה לעשות הפלה ?"
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איזה טסט עברתה?
![]() |
![]() |
![]() |