|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה בקורות קודמות שלי:
אופטימום שוקולד זה מגעיל BSN SINTHA-6, muscletech nanox9, ותוספי חלבון שונים. והפעם: Met-RX WHEY וניל. ערכים די דומים לצמפיון ואופטימום הריח לא משהו, שמתי בבלנדר ואיך שהוספתי מיים זה הזכיר לי את האבקה של יוניברסל, שזה לא הולך להתערבב הפעלתי את הבלנדר אכן חלק מהאבקה פשוט נדבקה לבלנדר אבל לפחות המקרם שיצא היה קרמי כזה ונעים אבל הטעם לא טעים אבל גם לא מגעיל. ואחרכך קיללתי את האבקה שבאתי לשטוך את הבלנדר, לא כמו צמפיון שלא נדבק גרגיר אחד. לא ממליץ צ'מפיון WHEY, טעם טרופי. טעם אכן שונה, גם מתוק וגם חמצמץ שמזכיר פירות, מתערבבת מעולה כמ ושצמפיון יודעים לעשות עם מרקם חלק וטעימה מאוד. ממליץ !! BSN NITRIX זו פורמולה של NO עם קריאטין אתיל אסתר (וזו הסיבה שלא קניתי את האבקת שלבון של מאסלטק שיש בה קריאטין אלא המשכתי להשתמש ב WHEY רגיל) המנה יומית של המוצר מקבלים 9 גרם NO (שתאכלס זה יותר מ ה NO של אופטימום ומאסלטק) ועוד 5 גרם קריאטין (CEE) אחרי 3 שבועות שימוש סוף סוף התחלתי להרגיש את ההשפעה, לא בטוח את ההשפעה של ה אני לא יכול לאמר שאני ממש מרגיש פאמפ אבל אני כן ישנה עליה במשקלים וזה התחיל רק אחרי ה 3 שבועות שימוש במוצר ושמתי לב שזה גם מה שרשום על האריזה. ללא ספק ה NANOX9 היה נותן פאמפ מורגש ממש אחרי כל לקיחת הכדורים. לדעתי, כמו כל הפורמולות, לוותר על זה. עדיך לקנות NO שמרגישים אותו חזק וקריאטין בנפרד.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך קנית את כל הדברים האלה ?
חו"ל או ארץ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא גר, נימצא בארהב לכמה חודשים.
וכן זה לא יקר פה אז אני קונה ומנתסה יותר בחופשיות. את ה מטרקס ראיתי שיש בארץ וזה עולה כמו צמפיון ואפטימום, בטעם היא טובה יותר מאופטימום אבל בעסה שלא מתערבבת וכמו שאמרתי זה ממש מזכיר את יוניברסל בכל אופן אני ממשיך עם צמפיון, אלופים בטעמים !! כבר שלחתי עם חברים כמה דלאי צמפיון לארץ שיהיה לי לאיזה תקופה p:
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 09-11-08 בשעה 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |