|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז הנתונים הם כאלה
זרוע 33 בטן 80 חזה 100 שוק 50 אני בגובה 182 ס"מ ושוקל בסביבות ה76 אני ממש לא נחשב אחד שמתאמן וחוץ מלטייל בבסיס ולעשות שכיבות שמיכה מידי פעם כשבא לי (בערך פעם בשבוע) אני לא עושה כלום עם עצמי החלטתי להתחיל להתאמן כדי להגיע בפעם הראשונה בחיים שלי לים עם ריבועים יש למישהו מושג מאיפה מתחילים (תזונה ?אימון בבית ?חייבים מכון כושר ?יש תפריט מסויים או שחייבים להגיע לדייטנית?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח בקשר להיקפים? ניראה לי עיגלת טיפה יותר מידי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בטוח לחלוטין בתמונה אני לא ממש לוחץ ואני גם דיי מכווץ בגלל החוסר קורדינצייה שבלסדר את הגוף והמצלמה....
אם יש נתון כלשהו שניראה לך לא הגיוני תגיד לי מה הוא ואני ימדוד שוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בטן, זרוע, חזה.
אבל חכה, בוא ניראה מה עוד אנשים אומרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה אני מאמין שיש סנטים אחד שנים למטה או למעלה אבל בגדול אני לא מחפש להתמקצע ולהפוך לבודי בילדר אלא לשרוף שומן ולהוציא כמה פסים בבטן לא יותר מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איו הרבה מה להגיד, אתה מתאמן מתחיל...
תאכל, תתאמן חכם, תן מנוחה מספקת ככה תגדל חצי שנה לפחות תצבור מסה ואז תחטב ותעשה פינישים. בהצלחה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אם אתה לא מתאמן....אז מה אתה מצפה שיגידו לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() איזה בסיס ואיזה בטיח בשביל לקבל תגובות רציניות תהיה רציני עוד לא עברת כלום בפיתוח גוף ואתה מעלה תמונות, בשביל מה? עוד אחד ממוצע כמו כולם. אם אתה רוצה להתחיל להיות רציני כל החברים בפורום פה ישמחו לעזור לך אבל זה לא קשור לפורום הזה נסה בפורום אימונים ופורום תזונה בטח שלא לגרום לנו סבל עם התמונות האלה שבכל מקרה אם אתה רוצה חוות דעת להבא תעלה פוזות מקצועיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לי ולפוזות מקצועיות בסך הכול שאלתי מה אחד שבחיים לא נגע בתחום צריך לעשות בתור התחלה בשביל לשרוף קצת שומן ולהוציא כמה קוביות
ולהגיד תתאמן לא עוזר במיוחד ....אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות רק לא יודע איך עושים את זה נכון בשביל לקבל תוצאות ולא להזיק לגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש מלא מאמרים,תפריטים,תוכניות אימונים באתר,תחרוש קצת ואז תגבש לך תזונה+תוכנית אימון ואז יהיה לך גוף יופי.
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() עלוב מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אחי אתה צריך להתחיל דבר ראשון בתזונה מסודרת וכן מומלץ מאוד להיכנס לחדר כושר כי רק שם אפשר לעצב את הגוף שלך ברצינות .. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח הדי בוי התחיל
|
![]() |