|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: טופ קלאב
|
![]() מה המצב אנשים ?..
אז ככה חזרתי להתאמן לפני חודשיים אחרי הפסקה של 8 חודשים (לקחתי רקוטאן) ולפני זה התאמנתי שנתיים ... אז לפני שהפסקתי להתאמן הייתי גודל די מהר ולא היו לי סימני מתיחה בכלל ... עכשיו אחרי שאני כבר מתאמן חודשיים רק היום שמתי לב שיש לי סימני מתיחה באיזור בית השחי . אני חייב לציין שאני מתאמן ממש באינטנסיביות והעלתי 3 קילו שריר בחודשיים וירדתי חצי אחוז שומן (כרגע על 18 וחצי ובעבר לפני ההפסקה 12.1) . הסימני גדילה מראים שגדלתי אני יודע ואתם אוהבים את זה אבל אני לא ... זה מגעיל והייתי רוצה להפטר מזה או אפילו להבהיר את זה ... לחבר שלי יש על כל הכתף ובעוד מקומות ולא הייתי רוצה שזה יהיה לי גם ככה ... יש לי 3 שאלות ... יש איזשהי משחה שמבהירה או מורידה את הסימנים ?.. סימני המתיחה האלה נגרמו בגלל האימונים האינטנסיבים ?.. אם אני יפחית קצת באימונים המתיחות יפסיקו לגדול ?.. אם זה אומר לכם משהו אני בן 17 וחצי . תודה מראש לעונים, משה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשתזף ולא יראו את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אין מה לעשות,שיזוף יגרום להם להעלם בשאר הצבע ולהיראות פחות
תשמח,אתה גדל חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אולי שיזוף יעזור קצת אין שום משחה שעוזרת וניסיתי כמה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שויטמין e עוזר לזה או משהו כזה..לא בטוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שמח אני לא שמח זה ממש מגעיל ... אמא שלי קנתה לי איזה משחה וזאת שמכרה לה אמרה שאח שלה משתתף בתחרויות בארה"ב (לא יודע איך קוראים לו) והוא משתמש במשחה מאותו סוג וזה קצת מבהיר ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
סימני המתיחה הם כנראה ע"ר עליה במסה. ניתן להעלים סימני מתיחה בטיפול אסתטי. טיפול משחתי עוזר חלקית בלבד. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קניתי משחה ונראה שהא עוזרת ... אני יעדכן עוד 3 חודשים אם זה נהיה בהיר יותר או אפילו העלים את זה לגמרי (כמעט בטוח שלא אבל נקווה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טיפול משחתי לא עוזר. זה ויטמין אי בסה"כ עדיף לך לקנות קפסולות ולמרוח את תוכן הקפסולה במקום המתיחה למרות שאין בזה שום חשיבות. תלמד לחיות עם זה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |