|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע איך שמים את הרצועות אחיזה?
הן נראות לי קצרות מידי ![]() עשיתי נסיון על דאמבלים ישנים בבית בלי והם מחליקים מצד לצד.. ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה רצועות אחיזה??? תשים את היד על המוט/משקולת ותמחץ את המוט חזק חזק!!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שתוק במסור הייתי עושה פי 10 אם האמות לא היו מתות והמשקולת מחליקה לא מהיד...
הבנתי איך שמים את זה סביב היד וסביב הדאמבל אבל מה ימנע מהדאמבל להחליק לצד ימין או שמאל ואז זה מציק כזה... ?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אל תשים את זה שזה יהיה קו אחד דק תשים את הרצועה לאורך כל הדאמבל ואז תחזיק אני מקווה שהבנת למרות שזה היה הסבר מוגבל ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה הבעיה לשים את זה לא הבנתי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו, ליפפתי את הרצועה סביב הדאמבל עם ה"חור" הזה שיש לה בסוף ונשאר לי שארית כבל, לשים אותו סביב היד או להחזיק אותו ככה?
ועכשיו הליפוף הזה סביב הדאמבל, מה ימנע ממנו ללכת ימינה \ שמאלה על המוט של הדאמבל (כאילו לכיוון אחת המשקולות)?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש סירטון שמראה איך שמים בbb ניראה לי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() רצועות אחיזה זה מצויין, אני מתכוון לקנות כאלה בעליה במאסה הבאה שלי :-)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כזה דבר טוב לנטרל את האמות אתה יודע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() נימרוד...
אתה צריך ללפף את הרצועות בניגוד לכיוון כף היד.. אני יכין לך בצייר וישלח לכאן אחרי שאנ ייאכל ארוחת בוקר... יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכין לך סרטון כנראה בערב אם תרצה מצטער שאני לא יכול כרגע
יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() נמורד חחחחח לא צריך לשים את ה"חור" סביב המוט של המשקולת!
את ה"חור" אתה מכניס לפרק כף היד ומושך את הרצועה ככה שהיא מתהדקת על פרק עף היד, אחכ אתה מצמיד את פרק כף היד למוט ומלופף את הרצועה סביבו, ככה שבסופו של דבר אתה מחזיק במוט והחלק המלופף של הרצועה יחד.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אור גבר אני חושב שהבנתי תודה רבה. עריכה: כןןןןןןןןןןןן הבנתי!!!!!!!!!!!!! תודה דניאל ברק הראשון שהסביר לי טוב חולה עליךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!11 תזכה לחיים מאושרים סע ברכה שאלוהים יהיה איתך אמן אמן ואמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
באימונים של FBW אני עושה דדליפט 3-4 סטים עם משקל של 80-90 קילו ואח"כ עובד גב. אחרי הגב עובד על הידיים. זה לא הכי נעים לאמות, אבל אם אתה מתאמץ ומצליח אתה תתרגל עם הזמן והאמות שלך יעמדו בעומס. אתמול עבדתי בפולי עליון, ובן אדם מבוגר שנחשב לאחד הסוסים (אם כי, הכי חלש ביניהם) עשה פולי עליון עם אותו משקל כמו שלי, הוא עשה פחות חזרות ממני ועם עזרה בסוף. אני לא בא להתלהב או משהו, אלא להגיד שהוא עבד עם רצועות אחרי הסט ה-1. צריך לאמן את הגוף, לא את השרירים. נ.ב, גם לי הייתה את הבעיה של האמות לפני כחצי שנה, קניתי רצועות... אבל לא הבנתי איך משתמשים בהם חחחחחחחח אז החזרתי לחנות. ואני שמח שלא הבנתי אז כי עכשיו אני עובד בלי ומבסוט.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בולט אני עד עכשיו הייתי אומר אמן על ההודעה שלך, אתה צודק בקטע של לאמן את הגוף ובכלל אתה צודק 100 אחוז.
אבל ברגע שאתה למשך כמה חודשים לא מרגיש את הגב בכלל ומחכה ומחכה שהאמות יגדלו זה כבר מעצבן. כבר 3 חודשים שבכל תרגילי הגב אני מאמן את האמות. כנראה שהאמות שלי בגלל בעיות גנטיקה לעולם לא יהיו חזקות כמו הגב וזה לא יעזור לי.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() שמח שהסתדרת, נמרוד. עכשיו צפה לאימוני גב מטורפים בלי שהאמות יקרעו עוד לפני שסיימת את הסט הראשון!
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הרצועות האלו עוזרות במתח ?
כי האמות שלי נקרעות במתח .. |
![]() |
![]() |