|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר 4 חודשים בחדר כושר ואני עכשיו עברתי ל ab , אני מתאמן קבוע ומתמיד במטרה לעלות מסה אבל עד היום אין לי תפריט. חיפשתי בכמה מקומות אבל אני לא כלכך מוכן להשקיע ולשנות את החיים שלי ולאכול חופן אגוזי לוז ומי גבינה על מצע עלי קרפס עם גביע יוגורט 0% ו 6 פרוסות לחם שיפון... כי אין לי את כל המיצרכים האלה.
אני גם לא רוצה להשתמש בתוספים. רציתי לישאול אם אני יכול ליגדול גם בלי הדברים האלה ולאכול פשוט 4 ארוחות ביום (בוקר,עשר,צהריים,ערב) של אוכל רגיל (טונה ביצים פסטה עוף...) ואם כן אז אזה תפריט פשוט שאני יכול ליהיות איתו קצת גמיש אתה מציעים לי? תודה מראש !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() כן. תאכל בבוקר קורנפלקס, חלב ויוגורט לבן. ואז איזה סנדוויץ מלחם מלא וחביתה+פסטרמה. צהריים תאכל עוף ופסטה מלאה. בין צהריים לערב דחוף איזה פחמימה+חלבון, ובערך תאכל סלט טונה ולחם מלא..
אבל כל זה סתם חארטא אם אתה לא אוכל עם תפריט. אתה צריך לאכול קבוע בשביל לדעת אם אתה צריך להוסיף אוכל. תקרא פה כמה מאמרים, האוכל לא חייב להיות כמו שאתה מתאר אותו. אני מאוד אוהב את התפריט שלי, הייתי מעדיף לאכול עם התפריט מאשר בלעדיו.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה...
אני לא רוצה ליהיות עננק, מספיק לי לעלות קצת מסה. הבאתה לי את הכיוון המרכזי ואני ישחק עם זה איך שיתאים לי פשוט היה חשוב לי לדעת שאני יכול להתקדם גם ככה ואני לא סתם מבזבז 4 +- שעות בשבוע בחדר כושר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(אסף ג מהכיתה שלך אחי :d ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חח אסף איזה בושות XD
כלכך ידעתי שזה יקרה הייתי צריך ליבחור בכינוי כמו sexybitch32 או משהו סבבה דבר איתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר איתי מחר נשב על משהו.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תקרא את המדריך השלם לעלייה במאס באתר הראשי, או את המדריך השלם לחיטוב אם אתה רוצה לעשות חיטוב. אני מאמין שהם יסבירו לך הכל.
|
![]() |
![]() |