|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() אני אמור לבצע ניתוח גינקומסטיה (הסרת רקמת שומ מהחזה בשל מראהו הנשי) אגב אני בן 17.
הניתוח אמור להתבצע ב16 לנובמבר (יש לי כבר התחייבות כספית) אבל ההורים שלי לוחצים עלי לבטל אותו בגלל שמדובר בשלוש ימי אישפוז, ובעיקר בגלל שמדובר בהרדמה כללית, ונשארות צלקות. לאחרונה נראה לי שיש מעט נסיגה בחזה אב עדיין הפיטמות נפוחות והחזה נראה ממש נורא (בשנה וחצי של אימונים הוא לא השתפר והוא נראה נשי). החלטתי לעלות בכל זאת תמונות כדי שתעזרו לי להחליט: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לא להגיב יש המשך לתמונות... תודה מראש |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה מרגיש אם זה רע ? זה מציק לך ? מוריד לך ביטחון עצמי ?
לך על זה - על תסתכל על ההורים, אתה סובל מזה - לא הם ! נכון שתצרך לסבול קצת אחרי הניתוח, הרגשה לא נעימה, אבל זה יכול לשנות הרבה לתווח הארוך - מבחינת ביטחון עצמי ! למרות שבמקומך היתי יורד לאחוז שומן נמוך יחסית, 9-11, ואז הולך על הניתוח, בגלל שיש לך גם בלי קשר לרקמת השד - שומן על החזה, ואז לאחר ניתוח היתה רואה שינוי מאוד משמעותי בהשוועה ללפני ! בכול מקרה בהצלחה גבר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע זה לא ניראה כזה נורא באמת..זה לא כזה גדול ובולט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני במקומך היתי חושב עוד פעם ..
לא כזה כזה נורא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() בכלל לא כזה נורא אם לא היית אומר כלום לא הייתי מבחין במשו משונה או מוזר אחלה חזה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת הייתי שוקל את זה אחי..
יש לך חזה מאוד גברי.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לך על זה
חבל שסתם זה יציק לך , עזוב איך אחרים רואים את זה בסופו של דבר זה מפריע לך הכי הרבה ואם הניתוח יכול לעשות אותך קצת יותר מאושר ואתה אז אני אומר תעשה
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() אני לא רואה משהו מיוחד בכלל , יש אנשים כאלה שהפיטמות שלהם חודרות את החולצה כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() גם לי יש את זה נשמה שים שין אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה בכלל בכלל לא נורא... אם לא היית אומר שיש לך ג'ינו לא הייתי שם בכלל לב לזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא רואה פה שום בעיה מצתער להגיד לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאל תרוץ כל כך מהר לניתוח תרד קודם כל באחוז שומן לי פעם זה בהחלט עזר, וקודם כל תנסה לחכות קצת עד גיל 21 ומשמה תראה הלאה אל תרוץ ישר לניתוח
ואגב אין לך ג'ינו סתם פיטמות גדולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא היית מספר עכשיו על הסיפור שלך וסתם מראה את התמונות, הייתי חושב שזה חזה רגיל.. \:
תחשוב שוב על העניין של הניתוח..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לך על זה בהצלחה אחי..!
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מציק לך לך על זה.
בהצלחה.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() עזוב אותך ניתוח לא רואים שיש לך משו בחזה ניתוח זה דבר הכי גרוע שיכול ליהיות תאמין לי אני גם ביטלתי ניתוח שטותי(גם סוג של ניתוח קוסמטי)י לא מזמן והבנתי שעשיתי בשכל ואני אומר לך באמת שלא רואים שיש לך משו ואם לא היית אומר לא הייתי רואה יש לי חברים שיש להם ייותר גרוע מזה..
עזוב אותך ניתוחים ושטויות ניסית פעם ליהיות על אחוז שומן נמוך? אגב יש איזה שהם תופעות לוואי של הניתוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ש לך אחלה חזה אני לא רואה משהו מיוחד..
אבל אחי אם הדבר ממש מציק לך כבר הרבה זמן אז לך תעשה.. אבל אני הייתי שוקל פעמיים את הניתוח הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אמרו לך שלא רואים ממש שיש לך תג'ינו כי החזה שלך גדול
אז לא סמים לב ממש אבל אם נגיד תילך עם גופיה לא עבה יסימו לב ניראה לי תיראה תאכלס אם אתה מרגיש שזה מפריע לך אז תילך לעשות תניתוח אז אל תתאמן כמה זמן ואל תלמד(שזה לא עונה...) בקשר לצבא אם הג'ינו שלך חמור עד כדי ניתוח אז בצבא יסימו לך שיש לך ויכולים להוריד לך על זה פרופיל אני גם זוכר שפעם בבצפר הזבירו לנו שאם זה לא נעלם עד הצבא צריך להתייעץ עם רופא על להוריד את זה בניתוח או אם זה גדול מדי אז גם צריך לבדוק את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע במצבך עכשיו כשאתה מתאמן לא שמים לב כלכך השאלה היא שתפסיק להתאמן(וזה ייקרה יום אחד, צבא או משהו) מה יהיה המצב עם הגינו ואיך זה ייראה תחשוב לעתיד אני הייתי הולך על הניתוח יהיה מה שיהיה..
תחשוב על זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד השלכה שכנראה לא ידעת.
גם אחרי הניתוח, זה יכול לחזור. |
![]() |
![]() |