|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם~
התחלתי להיתאמן כל יום (5/7)עכשיו לפעמים יוצא לי ללכת ב3 לפעמים ב6 ולפעמים ב8 סתם כל מיני שעות עכשיו השאלה היא אני יכול ללכת בכל שעה שבא לי נגיד יום אחד ב5 יום 3 וכ'ו או עד?יף שיהיה לי שעה קבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תתאמן כל יום!!!!
ולגבי השאלה שלך, זה לא משנה באיזו שעה אתה מתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב שעות, אתה מתאמן כל יום?!
עריכה: הקדמתה אותי. חח
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מהזה אל תתאמן כל יום למה לא אין בזה שום דבר רע כל עוד עושים שריר אחד ליום...אשמח אם תענה ותסביר את עצמך שוב
וד''א זה לא שאני מתאמן כל יום בבום אני כבר חצי שנה מתאמן 3ימים בשבוע עכשיו עובר ל5ימים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אוי ואבוי שאלוהים ישמור את הילד הזה.....!!!!!
אחי אל תתאמן כל יום אם תעבוד כל יום על שריר אחר זה לא אפקטיבי בכלל.....כי יש לך שבוע מנוחה לכל שריר ואז.....אוי נו באמת אני לא מאמין שאני מסביר את זה...השריר לא מקבל מספיק גירוי בקיצור!!ואל תגיד לי שאתה עושה 20 סטים לשריר קטן אז הוא צריך הרבה התאוששות.... תשאר עם ab או abc תאמין לי שאנחנו לא מדברים שטויות...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חשוב לזכור שהשרירים לא גדלים במכון אלא בזמן המנוחה, לכן חשוב שיהיה לך מספיק זמן להתאוששות.
ד"א, איך זה קשור לפורום הזה?!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נשאל שאלה כזאת... למי יש יותר נסיון במקצוע לילד שמתאמן 2-3 שנים או פחות או לבן אדם ש12שנים במקצוע?(לא פוגע או משהו אבל שואל)?מין הסתם לזה שיש לו 12שנה והוא מתחרה לא מעט שנים אז.. הוא אמר לי שריר לאימון אז לפי מה שהבנתי אתם אומרים שהוא לא מבין מה שהוא מדבר?ואגרוקס בשבילך:שבוע לא מספיק זמן מנוחה בן שריר לשריר?(אני מתאר ליעצמי שלא הייתה רושם את זה אם הייתה קורא )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ונגיד שאני אני ימשיך עם הabc עד עכשיו הייתי עושה abc לשבוע עכשיו לעשות abc x2?יעני לעבוד כל השבוע אבל שתי שרירים לאימון?ככה יומים מנוחה לשריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אני אישית, ממליץ לך לעבוד קודם ab ולראות איך זה עובד עליך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה לא מקשיב אני אומר לך אני חצי שנה עושה abc ושבוע מנוחה לא מי יודע מה שינוי עכשיו המאמן שלי אמר לי לעשות abcde שבוע מנוחה לשריר וכל שריר מקבל ביום 5תרגילים 4סטים תרגיל 10חזרות....עכשיו הוזכר פה שעדיף לי להמשיך abc אז אני שואל abc נגיד ראשון שלישי וחמישי אימון או לעשות abc x2 ראשון שני שלישי רבעי חמישי שישי אימון??ככה כל שריר מקבל 2ימי מנוחה 2ימי אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
שנית, אמרתי לך שאני מעדיף תוכניות אימון שנותנות עדיפות לתדירות הגירוי ולא לעצימות האימון (וכך מורידות מהתדירות). שלישית, לדעתי תוכנית abc של שש פעמים בשבוע יותר פוגעת מאשר מועילה בגלל ימי המנוחה המעטים בה וההתננגשויות שהיא גורמת, ולכן, לדעתי עדיפה תוכנית של ab 4 פעמים בשבוע. עריכה: אתה אומר שאתה עובד שלוש פעמים בשבוע, איך אני בדיוק אמור להסיק מזה שאתה עובד ABC?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אבל שאתה עושה ab 4פעמים אתה עובד 3שרירים=כל שריר מקבל פחות יחס=פחות תוצאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותהיה גדול כמו קולמן
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שרירים יש בגוף?6 יפה ab 6 לחלק לשתיים שווה 3 יפה?תקן אותי אם אני טועה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא הבנתי אותך לא חשוב חחח תודה אחי אני יתייעץ עם עוד מדריך במכון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
באימון ab לעומת זאת, הוא יקבל 9-10 סטים, כלומר 18-20 סטים בשבוע (אותו מספר סטים שבועי). אתה טוען שבאימון abcde השרירים יגדלו יותר טוב, אני טוען שזה אינדיבידואלי. תסביר לי בבקשה למה אתה צודק |
|
![]() |
![]() |