|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
במהלך חיי אני יורד ועולה במשקל אני מגיע ל 100 ק"ג.. ואז יש לי קריזה ואני מרעיב את עצמי במשך 3 חודשים ויורד עד 85 ק"ג ושוב מתמכר לנשנושיםף שוקולדים עוגות ושטויות אני פשוט מכור לשטויות האלו הגוף שלי הוא בעל נטייה לעלות במשקל.. ככה סבתא שלי, אמא שלי ועכשיו אני אם אנחנו לא עושים ספורט אנחנו אוכלים אותה עכשיו אני באמת צריך את העצה שלכם אני בחור בן 27 צעיר עם גוף וכושר של אדם בגיל 70 זה לא נעים לי ואני בטוח שגם לא לאישתי הייתי שמח לעצות מה אפשר לעשות אם גוף של 99 ק"ג שכולו שומן איך אני ניכנס לאימונים עצמיים או בחדר כושר, איך מתחילים? מה לוקחים? האם יש עזרים שממריצים את הירידה במשקל ועוזרים לפתח את הגוף אני זקוק לכל עזרה\עצה אפשרית תודה תודה לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב וברוך הבא לפורום
בקצרה- את המונח "נטייה לצבור שומן " תוציא מהראש אין דבר כזה אוכלים מעל התחזוקה ג'אנק וכו' משמינים אוכלים מתחת מרזים עכשיו אני מביא לך פה את הקישור הזה: - http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 המדריך של גיל שלי אישית הוא ממש עזר והתחטבתי מהר מאוד בתקופה של החיטוב עוד משהו-זה שאתה מרעיב את עצמך זה לא עוזר בשיט ואתה סתם מאבד שריר וזה לא בריא אתה צריך להתחיל לקרוא מאמרים ולהשכיל תיכנס לאתר www.israelbody.org תילך למאמרים של תזונה ותקרא כמה מאמרים כל יום ותירכוש ידע עכשיו-אם יש לך כסף ואתה מוכן להשקיע לך על פגישת יעוץ עם גיל רק טוב זה יעשה לך מידע על הפגישת יעוץ יש באתר הנ"ל בהצלחה וכל טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תסתכל על הצד החיובי,לפחות אתה שוקל פחות מ-100 קילו
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() פותח האשכול, הייתי מציע לך ללכת לגיל גרנות: הוא יבנה לך תוכנית תזונה + אימונים ובנוסף אתה תרגיש "מחויב " לו (על סמך המלצות של אחרים שהיו אצלו) אם כי גם אתה יכול ללמוד איך לאכול נכון ע"י קריאת מאמרים שבנושא חיטוב אבל לדעתי "להתחייב "למישהו זה הפתרון הכי טטוב בשבילך.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 12-10-08 בשעה 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשתבין את זה יהיה לך הרבה יותר קל. לחלק לוקח להבין את זה מהר, לחלק לאט אבל כשתבין את זה אז תדע שאף אחד לא יכול לעזור לך חוץ ממך. קח את עצמך בידיים , תחשוב שנה קדימה (ממש לא הרבה) ותדמיין את עצמך שרירי וחטוב. אף אחד לא יכול לתת לך המלצה כזו שביום אחד תשנה אותך מקצה לקצה. מקווה שהבנת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אחת הבעיות בללכת לכל מני יועצים וכו היא שתמיד ההמלצות הם לאכול ירקות
ואני מאז שאני זוכר את עצמי לא אוכל ירקות.. יש לי בעיה מעבר לזה שזה לא טעים לי הגוף שלי פשוט דוחה ירקות אני ניגעל ומתמלא בחילה עד כדיי הקאה הייתי אצל דיאטניות וכל אחת ייעצה לי בתפריט לאכול ירקות ומכך אני דיי סבור שגם גיל יעשה זאת אלה אם כן משהו שעבר אצלו יכול לומר לי שאני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע כדאי לעבור שינוי במראה אתה צריך להתחיל את השינוי אצלך...
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ! (חח תרתי משמע) חייבים לעשות ויתורים מסויימים כדי להגיע לתוצאות (כמו בכל תחום בחיים!) ...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם תלך לגיל הוא יתן לך את חבת הדעת הכי מקצועית ויכניס לך תדברים הכי טובים... ירקות זה לא חיטוב
יש הרבה דברים חוץ מזה ובלי פעילות גופנית לא תגיע רחוק שמע לי קח את עצמך ביידים לאט לאט תעשה ריצה מקסימום שאתה יכול וככה הכושר שלך ישתפר עם הזמן והתוצאות גם הם בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() זה עסק יקר להגיע אליו?
האם זה one time של פגישה או משהו מתמשך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי שזה בערך 6 פגישות עם מדידות והוא נותן לך תפריט ותוכנית אימונים אבל יכול ליהות שאתה בוחר
בסביבות 100 שקל לפגישה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הכל בראש בן אדם אתה צריך מוטיבציה!!!
![]() |
#12 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() העצה הכי טובה שלי לתת לך בשתי מילים זה , ג י ל ג ר נ ו ת !!!!!!
תתייעץ עם איש מקצוע.. תקבל תפריט ותוכנית אימונים .. וומשם התוצאות יבואו מהר מאוד.. בהצלחה איש .
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() שלחתי לו אימייל עם ה"בעיה" שלי ופירטתי את כל המידע הנחוץ
אני מקווה שיש לו איך לעזור לי בכל מקרה אני מחכה לתשובה ממנו האם הוא יכול להתמודד אם משהו כמוני (לא במובן הרע כמובן) יותר במובן של ה"לא אוכל ירקות" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא אוכל ירקות ואתה רוצה ויטמינים יש לך מולטי ויטמין
ואם זה מבחינת אוכל תגיד לגיל והוא יסדר לך את התפריט ככה שלא תצטרך ירקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב לאכול ירקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שלום לאדון הנכבד, כמובן שאפשר ללמוד גם לבד, לצבור ידע וליישם. אבל זהו דבר שאינו כל אחד יכול. זוהי דרך ארוכה ומייגעת של ניסוי וטעייה והרבה כוח רצון והתמדה. בעל מקצוע חוסך לך את כל כאבי הראש האלו ומוביל אותך הישר אל המטרה. אם אתה רציני, ורוצה תוצאות כמה שיותר מהר, לך לגיל או לכל אחד מצוות האתר והם ידריכו אותך. מה שלא תבחר שיהייה בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() לך לגיל גרנות הוא עזר לי ולרבים כאן עם אותה בעיה בדיוק, המקרה שלך הוא לא חריג, בהצלחה.
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אם יש לך כסף להוציא ורצון להשקיע ולעשות את התהליך אז לך לגיל או יותם הם יעזרו לך מאוד...
הם לא כמו התזנואית בקופת חולים כללית זה שונה.. אתה לא תתחרט... אם אין לך כסף מיותר להוציא אבל יש לך רצון להשקיע אז זה גם מעולה אחי ותתחיל לקרוא מאמרים באתר כאן על תזונה מאמרים שמאוד יעזרו לך כדי שתוכל להבין קצת מה הולך פה איך הגעת למשקל הזה ואיך אתה מוריד אותו בלי להרעיב את עצמך... תנסה להבין את הקטע של כמה קלוריות אתה מוציא ביום.. כמה אתה צריך לאכול כדי לרדת במשקל וכו' משם שיהיה לך רק בהצלחה ואם עברת את המבחן של לציית לתפריט שעשית ע'פ המאמרים בשבוע הראשון אתה תצליח גם בהמשך... אם נתקלת באיזה משהו לא מובן וקשה לך תמיד אתה יכול לפתוח עוד פוסטים פה.... אבל אם אין לך כסף להוציא וגם אין לך רצון להשקיע בעצמך אז חבל לך על הזמן אחי תגש למקרר כבר עכשיו תגמור את החפיסת שוקולד שמחכה לך שם... וחבל תאמין לי שחבל מניסיון אני גם עברתי את ה-100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() כל מה שכתבתם זה יפה מאוד !
הבעיה שלפי מה שהוא כתב הבעיה הגדולה שלו זאת לא הדיאטה היא הכוח רצון שלו... הוא לא עומד בפני האוכל ה"אסור" ושוב עולה במשקל, בלי ל"סדר" את הראש גם אלף דיאטות לא יעזרו !
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין דבר כזה אופי חלש, יש דבר כזה חוסר רצון.
![]() |