ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-10-08, 22:50   #1
הכריש בקרייסלר
חבר פעיל

הסמל האישי שלהכריש בקרייסלר

כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
ברירת מחדל isogainer

ערב טוב לכולם,
קניתי איזוגיינר והטעם פיצוץ שמעתי שזה גיינר מאוד איכותי,משהו שהשתמש/משתמש בגיינר יכול יספר לי מה דעתו על המוצר?

תודה!

מאמן כושר מוסמך מטעם וינגייט
הכריש בקרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-08, 22:51   #2
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר צפה בהודעה
ערב טוב לכולם,
קניתי איזוגיינר והטעם פיצוץ שמעתי שזה גיינר מאוד איכותי,משהו שהשתמש/משתמש בגיינר יכול יספר לי מה דעתו על המוצר?

תודה!
המממ מעולם לא שמעתי עליו... אבל אני שוקל להביא עוד גיינר בקרוב ... אשמח לדעת חוות דעת מצטרף לשאלה
ישן 07-10-08, 02:15   #3
gps
חבר פעיל

כל גיינר שהוא, חוץ מסיריוס מאס אריזת חיסכון, פרפקט 3000 ואולי גם mrm, (שבהם עצמם יוצא שכל מנה היא איזה 20 שקל לעומת 3 שקל אבקת חלבון והאריזה נגמרת אחרי 16-18 מנות לעומת כ80 אבקת חלבון) ייצא יקר מאוד.

רק מי שיש לו דרישות מיוחדות למשל רגישות ללקטוז או שהוא צריך יחס נמוך של חלבונים פחמימות אולי יקנה את כל שאר הגיינרים.
נשמע לי כמו ביזבוז כסף.

לא צריך להאמין לכל מה שכתוב עליהם פה באתר. "מלך הגיינרים" "הדבר הכי חזק שיש כיום בשוק" וכו'. זה כולה גיינר. ומילה נרדפת לזה היא ביזבוז כסף. אלא אם לא חסר לך כסף ואז זה יכול להיות נחמד.
gps מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-08, 08:42   #4
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps צפה בהודעה
כל גיינר שהוא, חוץ מסיריוס מאס אריזת חיסכון, פרפקט 3000 ואולי גם mrm, (שבהם עצמם יוצא שכל מנה היא איזה 20 שקל לעומת 3 שקל אבקת חלבון והאריזה נגמרת אחרי 16-18 מנות לעומת כ80 אבקת חלבון) ייצא יקר מאוד.

רק מי שיש לו דרישות מיוחדות למשל רגישות ללקטוז או שהוא צריך יחס נמוך של חלבונים פחמימות אולי יקנה את כל שאר הגיינרים.
נשמע לי כמו ביזבוז כסף.

לא צריך להאמין לכל מה שכתוב עליהם פה באתר. "מלך הגיינרים" "הדבר הכי חזק שיש כיום בשוק" וכו'. זה כולה גיינר. ומילה נרדפת לזה היא ביזבוז כסף. אלא אם לא חסר לך כסף ואז זה יכול להיות נחמד.

לא כל כך נכון ... ישנם גיינרים שנשארים הרבה יותר מ 16-18 יום, בהתאם לתפריט של הצורך .. אנשים שצריכים השלמת פחמימות גבוהה ביותר .. למרות שהם אוכלים המון או מסודר..

ביזבוז כסף לא כל כך ... אלה קלוריות איכותיות..

השאלה היא איזה בראנד של גיינר מה היחס פחמימות לחלבון .

השאלה היא האם isogainer הוא מוצר טוב ... מישהו השתמש בו וכו' ...
ישן 07-10-08, 12:17   #5
eyalamzleg
חבר פעיל

גיינר זה באמת בזבוז כסף
היה פעם איזה גיינר של אופטיום שהוא היה שווה הוא באה באירזה של 3 ק"ג
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-08, 13:43   #6
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

לא יצא לי לטעום, אבל דיברתי עם 2 לקוחות שהיו מאוד מרוצים מהטעם של המוצר, הוא יחסית חדש בארץ ואני מאמין שלאט לאט נשמע עליו יותר תגובות.

מה שמיחד אותו בין השאר זה שהפחמימה במוצר מגיעה בעיקר משיבולת שועל ושעורה ולכן המרקם והטעם מאוד יחודיים ומוצלחים.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-08, 14:23   #7
adimenia
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shlomik צפה בהודעה
לא יצא לי לטעום, אבל דיברתי עם 2 לקוחות שהיו מאוד מרוצים מהטעם של המוצר, הוא יחסית חדש בארץ ואני מאמין שלאט לאט נשמע עליו יותר תגובות.

מה שמיחד אותו בין השאר זה שהפחמימה במוצר מגיעה בעיקר משיבולת שועל ושעורה ולכן המרקם והטעם מאוד יחודיים ומוצלחים.
מה שלא מובן לי קראתי על המוצר והפחממות שיש שם הם עם א"ג נמוך יחסית כך שלקחת אותו אחרי אימון זה הכי משתלם רוב הגיינרים הם עם פחמימות פשוטות להקפצה של אינסולין
adimenia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-08, 18:13   #8
הכריש בקרייסלר
חבר פעיל

הסמל האישי שלהכריש בקרייסלר

כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps צפה בהודעה
נשמע לי כמו ביזבוז כסף.
גיינר זה ממש לא בזבוז של כסף,2.5 קילו מספיקים לי לחודשיים וקצת ולפעמים בתפריט האישי שלנו אין לנו זמן להוציא 3 פרוסות לחם ולטחון עם טונה בזמן העבודה אז גיינר יכול להיות אחלה תחליף למשל לארוחות ביניים(ככה זה אצלי)וזה ממש נוח ועוזר במסה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shlomik צפה בהודעה

הטעם ממש טעים,קניתי בטעם שוקולד ויש לזה טעם ממכר כמו של חלווה אבל השאלה היא האם זה באמת עזר למשהו חוץ מהטעם.

מאמן כושר מוסמך מטעם וינגייט
הכריש בקרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה