|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי בדף של המוצר-
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=1 שיש מלא חוות דעת טובות על המוצר ותוצאות טובות 1.רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו כי אני חדש בענין האבקות והתוספים 2.וכמה זה "מנה" מהאבקה 3.והאם זה כשר 4.האם כל האבקות האלה טבעיות ואין להם תופעות לווי וכל השטויות האלה 5.מזה "סקופים" (אני מבין שזה כמות) אבל כמה זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפי שראית יש בה שילוב רב של חלבונים טובים וכמעט 0% שומן. 1.אני ממש ממליץ עליה ואני חושב שהיא מאוד עוזרת לבני אדם שקשה להם לעלות, אני נלחם על כל קילו ומאז שהתחלתי לקחת את האבקה הזאת אני לא מפסיק לעלות. 2.מנה זה בערך 2-3 סקופים. 3. לא רשום על הקופסא סימן כשרות כלשהו(אולי לא ראיתי) אבל לא נראה לי שזה לא כשר. 4.אני יצטט לך מן המאמר על האבקה "היתרון הגדול ש הפרפקט 3000 הוא שהמוצר מורכב ממרכיבים טבעיים בלבד, ללא תופעות לוואי וללא תוספת ממתיקים מלאכותיים." לי אישית אין תופעות לואי. 5.סקופ - זאת הכף מדידה שאתה מקבל יחד עם האבקה. תשלב את זה עם חלב וזה יחסית טעים. עריכה: אם אתה קונה, עצה שלי תיקח בטעם וניל או שוקו, שניהם טובים מאוד. לא משנה מה אל תיקח תות! אתה תקיא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר שהשקתה זמן על התגובה
בקשר לכשרות אני הולך לחנות אני ישאל כבר שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ועוד משהו נגיד אני לוקח פעמיים ביום לפני ואחרי אימון
בשניהם לקחת 3 סקופים? או שלחלק את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יענו 6 סקופים ביום?
עריכה-ולכמה זמן זה בערך הספיק לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה גבר עזרתה לי מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() האבקה לא מוכשרת (אין רב שהשגיח על ההכנה והכריז עליה ככשרה) אך היא כשרה, אין בה בשר וכד'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אבקה עלית עם קפוסא אחת 3 קילו בשלוש שבועות בלי בעיה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי האבקה הכי יעילה לעלייה מהירה. רק שכמובן המחיר גבוה... מה שכן, לא מבין איך מספיק לכם לחודש... אם לוקחים לפי המינון שכתוב על הקופסא, היא מספיקה גג לשבועיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |