|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() כמו שכתוב בכותרת המוצר ירכש בחו"ל ואז לארץ
השאלה בגדול מהו התוסף התזונה האולטימטיבי לעלייה ניכרת במסה? להגיד לכם תאמת אני עולה טוב במשקלים ההתקדמות סבבה כולם אומרים לי שבאמת "התנפחתי" אבל אני על עצמי לא רואה את זה וגם עם כן זהו תהליך איטי בשבילי שכן אני רוצה לראות תוצאות ניכרות ביותר מהירות ( כנראה משו פסיכולוגי ) בכל מקרה אני מחפש תוסף שיתן לי דחיפה אדירה שכמובן בתוספת תזונה נכונה ואימונים שאני יגיע איתו לשיאים חדשים ושהתוצאות ימהרו לבוא מצפה להמלצות ממכם כמו שאמרתי התוסף ירכש בחו"ל אז אני רוצה שתרשמו על תוסף שאין בארץ לרכישה סדירה תודה ושבת שלום לכולם |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() וזה עזור לי במה בדיוק?
איך האנימל סטאק למשל? |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Superpump250
sizeon animal pump white flood Green MAGnitude Purple Wraath no explode יש עליהם תגובות טובות בארה"ב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון קריאטין
אחריו ופחות ממנו, תסתקל בקטגוריית ה hmb ב bb a-bombשל גספרי למשל.
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() על מנת ולעודד אנאבוליזם אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי .
בנוסף לכך אתה צריך לספק לשריר גירוי ורק לאחר מכן תחשוב על לשלב תוספים כמו קריאטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכל חרטא, רוצא להייות אנאבולי..? תזריק טסט'.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() שום להזריק .... מחפש כעקרון תמוצר הכי חזק שיכול להתקרב לסטרואידים אבל שהוא לא סטרואיד
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פרו הורמון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() תן לי מוצר שכביכול כפי שאתה אומר שהוא פרו הורמון
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קצת הוצא מהחוק או משהו כזה...
??
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() שמתי עיין על ה Anabolic Xtreme Superdrol NG
מה אתם אומרים? איך הוא מבחינת תופעות לוואי ואסטרוגן? והאם דרוש סייקל PCT לאחר מכן? |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
הדבר הכי מתקרב זה mass fx עם hyperdrol x2 זה בלי תופעות לוואי קצת יקר אבל הרבה אומרים שזה שווה את זה(בתחום של הטבעי) אחרי זה משתדרגים ויש 3AD/Superdrol NG שאותו לוקחים עם Anabolic Xtreme Advanced PCT שזה נחשב פרו הורמון אם אתה אחרי 21 אתה יכול לנסות זה אמור להיות נחמד ולתת תוצאות טובות, והתוסף a-bomb הוא לא טוב אלה אם אתה בן 40 +, אם יש כסף תתחיל עם הmass fx זה נחשב טבעי וסבבה רק הוא יקר ואין תופעות לוואי, אם בה לך ללכת על משהוא ממש זה הסופרדרול עוד מוצרים בקטגטריה שלו כמו AD-3 , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() עושים סייקל רגיל עם הסופרדרול יעני 4 שבועות ואז אותו סייקל של Anabolic Xtreme Advanced PCT כדי לחזור לרמות טבעיות?
ובנוגע לראשון שאמרת אין טעם לעשות סייקל כי זה טבעי לא? יעני לא צריך אחרי זה סייקל להורדת "החומר" |
![]() |