|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם תזונה כ"כ חשובה בפיתוח גוף איך זה שכל האסירים בבתי כלא שאני בטוח שאין להם אבקות חלבון וכל זה... מתאמנים כל היום במכון כושר שם ונהיים חמורים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מאיפה אתה יודע שזה ככה?!
בגלל שאתה ראית סרטים שמראים שזה ככה אז אתה חושב שבכל כלא זה ככה? וחוץ מזה, אתה לא חייב אבקות וחומרים בשביל לפתח שרירים, אם אתה אוכל מספיק וטוב אין שום בעיה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ראית קצת סדרות טלויזיה, אז הסקת שכל(כן, דוגמתיות בתפארתה) האסירים סוסים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() באמת זה ככה, כל האסירים שמתאמנים באמת מביאים להם אוכל מיוחד שלא כולם מקבלים,
שווה לעששות תמסה בכלא . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לעשות אחלה תפריט עם שעועית בכלא..:d
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ישלי כמה חברים שיצאו מהכלא עם מסה טובה .. וכשהם נכנסו הם היו שחיפים ..
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אם כן אז זה לא קשור לכלא ... עניין של זמן עד שהם יהיו סוסים .. עניין גנטי ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
מפקח ראשי
|
![]() ברוב הבתי כלא סטרואידים הם קלים להשגה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם תחשבו על זה הם מקבלים את התזונה הכי בסיסית (והכי טובה).. טונה,ביצים,גבינה,אורז ובשר .. אין להם את כל הגאנק שיש בחוץ , תוסיפו על זה אימונים כי זה הדבר היחיד שמעביר להם את הזמן .... והופ קיבלתם מר עולם מאחורי הסורגים
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשי, הם מקבלים בדיוק מה שהגוף צריך ואפילו לא טיפה מעבר לזה, ככה שאין צ'יטים ואין שטויות, ובד"כ אנשים בכלא נהיים סוסים אבל לוקח להם יותר זמן וגם יש להם המון זמן אז זאת לא בעיה להתמיד...
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תחשבו על זה שהם כל הזמן מקבלים שוחד מאסירים שחיפים כדי שלא להרביץ להם, יש להם אחלה אוכל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בוזגלו, בואנה הרגת אותי..
:-) באמת, שאין להם בעייה להתמיד! "לא אין לי כוח לעוד סט..." .............. ............ ........... "טוב נו, עוד אחד אחרון.." חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היה על זה דיון פה בפורום לפני כמה שנים...
זה עניין של גנטיקה - רוב האסירים הם אנשים עם הורמונים שונים משאר האנשים, וזה גם מתבטא בשרירים, יש להם הרבה סטוסטסטרון שגורם להם להתנהג הצורה ונדליסטית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אהבתי..
בואנה פוסט מטומטם אם כל הכבוד מה הולך פה לעזעזעל מאיזה סרטים אתה מושפע בדיוק?? אתה רואה נמלטים עם כל הניגרים שם (שהם באדיבילדרים למינהם) ואתה יודע רק בסרט הם אסירים כן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי אמר שלא אוכלים טוב בכלא? יש שם אורז, ירקות, פירות, בשר.. מכון לרוב יש.. מה רע?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שמישהו צפה קצת יותר מידי בקליפ של JA RULE
![]() http://www.youtube.com/watch?v=gSD_2...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לסבא שלי עליו השלום היה גוף של באדיבילדר "טבעי" חוץ מהעובדה שבנעוריו עסק קצת באיגרוף (:):):):) כמו כל רוסי) לא עסק בשום ספורט בחייו ועד מותו בעצם, בשיבה טובה היה בעל מבנה גוף רחב מאוד ואחוזי שומן נמוכים. אחי, שהוא כבר בן תערובת כנראה שקיבל את הגנים האלו, וגם הוא לא מתאמן למרות שנראה כאילו כן. לא מפליא שאיך שהתגייס ליהקו אותו לתפקיד המאגיסט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() שטויות.....
ראיתה יותר מידי אוז יש לי חבר שהיה בכלא היה לו מאסה טובה והכול חזר מהכלא בלי כלום