|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חג שמח חברה ושנה טובה!
יש לי שאלה.. אני לא אחד שמכניס אוכל בכמויות ולכן לא מגיע לסך הקלוריות של התפריט היומי שלי. רציתי לדעת אם נגיד אני אמור לאכול ביום 1900 קלוריות במסה ואני אוכל רק 1400.. אני אוכל להשלים את הקלוריות ממאכלים כמו מילקי, קרמבו, חטיפים וכדומה? כמובן רק אחרי שכיסיתי את כל כמות החלבון היומית.. האם השלמת קלוריות מהמאכלים האלה ייגרמו להשמנה מיותרת? או שאוכל לגדול איתם נקי ללא חשש אם אני לוקח את כמות החלבון המספקת בכל יום? שיהיה אחלה יום ואחלה חג! :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() בוא נגיד ככה, תיאורטית אין בעיה, בתאכלס בחיים לא הייתי עושה או ממליץ על זה.
תקרא קצת על תזונה בנאדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ שלא... אתה סתם תעלה באחוזי שומן מיותרים... תקנה אבקת חלבון או גיינר אם אתה לא מצליח להשלים ערכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יגרום להשמנה
אבל אל תאכל את זה על בסיס יומי, פעם בשבוע- שבועיים תתפנק. למה להכניס זבל לגוף? המאכלים שציינת מלאים בשומן רווי. אני גם אוהב מתוק ומצאתי פחות או יותר דרכים להמתיק את התפריט : תמרים( מת על הפרי הזה גם רגיל אם או יבשים)אוןכל תמרים כל יום (כמובן שמחשב בתפריט), אני משתמש גם בממתיק סוכרזית ולפעמים שם קצת דבש\סילאן על ש"ש והיוגורט, בתור שומן אני אוכל לרוב שקדים ואגוזים טבעיים - ככה זה כמו פיצוחים בין ארוחות...
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמעון תנסה לשים תשקדים\אגוזים בתוך היוגורט עם דבש\סילאן, פשוט מעדן, או לערבב סילאן ואגוזים בדייסת ש"ש עם חלבונים מוקצפים.. חולה על זה, במיוחד בחורף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון שומן רווי במוצרים שציינת ולכן לא צריך להכניס אותם לתפריט היומי, אתה יכול להעזר בגיינר למשל...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אחי תאכל קוטג' דוך מהקופסא, זה שוס. יותר טעים מכל שוקולד או מילקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך 1400?! אתה לא אוכל כלום!
ואם אתה רוצה להוסיף, תעשה את זה בדרך קצת בריאה יותר - תכין לך חטיפים משיבולת שועל וסוכר חום ותקבל אחלה של פחמימות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה להשלים את זה עם קורנפלס שאתה אוהב אבל אם אתה במסה נקייה אז לא כדי לך