|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 3. לא רק גנים: החל מגיל ההתבגרות לא ניתן להוסיף תאי שריר אלא רק להרחיב תאים קיימים. בניית התאים וכמותם תלויה ברמת צריכת החלבון בגיל הילדות. ככל שנבנו יותר תאי שריר, כך התרחבותם תביא לנפח גדול יותר.
באחת הכתבות סעיף זה כתוב. במידה ולא אכלתי חלבון בילדות הסיכוי שלי לעלות במאסה הוא קטן יותר?? אני זוכר את עצמי כילד לא נגעתי בביצים טונה או עוף רק בשנתיים האחרונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע זה ניראה לי חרטה.. תראה את כל הסוסים פה .. בטח היו שחיפים פעם... ועכשיו אתה רוצה להגיד לי שהם רק הרחיבו <? למה שלא יהיה אפשר לבנות תאים חדשים? גיל ההתבגרות זה הגיל בשביל זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בידיוק
גיל ההתבגרות משמעותו התפתחות וגדילה אני לא חושב שזה אמין .. מה שנכתב פה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה ככה בתאי שומן...קשה לי להאמין שזה ככה גם בתאי שריר
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צודקים כולם.
לא להאמין לכל מה שקוראים וכנראה שגם לא משנה איפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Wtffff
יש עוד דעות? עריכה: XD רק עכשיו שמתי לב שהקפצתי פוסט לפני שנה XDDDDD פשוט ניכנסתי לזה מגוגל וזה הבהיל אותי XD אז זה נכון? או סתם בולשיט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בולשיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
נניח בתור ילד שקלת 50 ,היית מגיע ל-50 ג' חלבון גם אם לא היית רוצה,אז אין לך ממה להיות לחוץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טעות..
נולדים עם מספר מסוים של תאי שומן והם גודלים ביחד עם הגוף(מין הסתם). כשאנחנו משמינים, גם התאים גדלים(בעצם התאים גדלים ולכן אנו משמינים), כשאנחנו מרזים התאים קטנים בחזרה. בניתוח לשאיבת שומן פשוט מוציאים תאי שומן מהגוף ולכן אפשר לראות שכשאנשים שעברו ניתוח כזה משמינים שוב, הם משמינים במקומות אחרים והאיזור שממנו שאבו את השומן נשאר כרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאים מיתרבים עד לגיל מסויים, עדיין לא יודעים במאה אחוז אם אימונים גורמים גם להיפרפלזיה. או שכן הוכיחו ואני לא יודע על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תשק תיראה את כל השמנים(אלה שתעובר לידם אתה חושב שיש ליקוי חמה) הם בילדות אכלו כמו רוני קולמן
ואחרי שהם עשו חיטוב היו שחיפים, ושהם עלו סמבה עלו כמו כל אחד אחר אז אין שום קשר, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המספק של התאי שריר נקבע לך מתי שאתה נולד ואין דרך איך להשפיע עליו וכן שאתה מתאמן אתה מרחיב את התאים ומחזק אותם אתה לא מוסיף עוד תאים עם השומן זה ככה ילדים שההורים שלהם דחפו להם מאכלים עם הרבה שומן(יחסית) יהיו עם נטיה להשמנה כי יש להם יותר תאים של שומן בגוף
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ^ מה זתאמרת ניקבע בלידה?
בוא נגיד יש שני ילדים לשניהם בלידה ניקבע הספק דומה של תאי שריר, האחד אכל הרבה חלבון בילדות והשני מתחת לכמות המומלצת. לשניהם יהיו אותו מספר תאים ? (אני מדבר על המספר, לא על הגודל). אם אפשר איזשהו מאמר מקצועי בנושא אני אשמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן המספר של הסיבי שריר הוא לא אחיד סתם דוגמא לאחד יכול להיות 100 סיבים ולאחד יכול להיות 200 סיבים אבל זה עם ה100 יכול להיות יותר חזק(כי הוא מתאמן) וזה לא משנה מה תוכל הם לא יעלמו ולא יתרבו פשוט שאתה מתאמן אתה מחזק אותם ומגדיל אותם(בגודל)
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() http://jsms.org.il/academimaterial/c...wth_Kalush.doc
החלק הראשון וחלק 21 מסבירים הכי טוב. תעשה save הכי טוב. |
![]() |
![]() |