|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני החלטתי לעבוד בלי משקולות ...
יד אחורית אני עושה ירידה בספסל ושכיבות סמיכה יהלום רגליים סקווט חזה שכיבות סמיכה בטן כפיפות בטן וקירוב הרגליים לחזה גב מתח ויד קידמית אין לי תרגילים בלי משקולות מישהו יכול להביא לי ? האם יהיו תוצאות ? אני רוצה להגיע לחיטוב ממשיי לא להיות בודי בילדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה החלטת לעבוד בלי משקולות?
אתה לא תתקדם לשום מקום. בכל מקרה, מתח עובד גם על יד קידמית. איך אתה מתכוון לעשות סקוואט בלי משקולות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה כולה אז היד קידמית לא תיהיה מפותחת זה הכל לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
"כולה אז היד קידמית לא תיהיה מפותחת זה הכל לא" לא, אתה צריך פרופורציה בגוף.. חוצמיזה שידיים זה האיבר שכמעט הכי הרבה נראות לעין בקיץ כשאתה עם חולצה קצרה... לא שווה להשקיע?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח בונ'ה אתה ילד מסכן בטירוף, אתה חושב שמשקולת מסכנה תפגע לך בצמיחה.
עזוב עדיף שלא תתאמן. תחכה כמה שנים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אזיה מצבב קשה וואיי
קיצר אין לך מה לחפש בתחום,מכוון שלבודיבילדינג צריך שכל,מה שברור שאין לך. קיצור לך קנה דוקים ות*^$^ @#$& *&@# |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני רציני וחצי אבל פשוט אני מפחד שאני לא אגדל בוא אני אספר לך את הסיפור.
היה לי בן דוד שהייתי קטן לידו בשנה שעברה ממה קטן הוא היה גבוה. אחרי שהוא הרים שנה שעברה משקולות של 10 קילו במשך 3 חודשים זהו לא גבה ס''מ אחד עכשיו כבר אני בגובה שלו אם לא יותר מה אתה רוצה שאני אחשוב ? ואני מת להיתאמן כבר יש לי שמונה קוביות בבטן אני מתמיד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא שאי אפשר לעבוד איכשהוא בלי משקולות כי יש תרגילים אפילו לא היה לי עצבים להמשיך מכון כי היה לי את הכל בבית וגם לא היה לי עצבים לקנות עוד פלטות כי פשוט אני יודע מה מספק את הסחורה ועושה את זה בלי שטויות מיותרות מסביב ( כמו לינוקס מול חלונות , משתמשי לינוקס כבר מסתדרים אבל זה לא שכל אחד מסתדר ושלינוקס יותר טוב)
ויש תרגילים ליד קדמית בלי משקולות ויש הרבה מאוד ( אפילו בבידוד) אבל בחיאת מה אתה מפחד שהגושי גומי הקטנים שאתה מרים יפגעו לך בגדילה??? בגלל זה גם ין לי עצבים ללמד אותך אפילו שלימדתי הרבה מאוד פה מהפורום תרגילי משקל גוף לאימון קומפלט ( והם כולם מרוצים)
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
|
![]() חבל באמת =\
קיצר שיהיה אולי ככה אתה תרד מהקטע של הגדילה אני אהיה נדיב למרות שרק הרגע קיללת אותי בהודעה אחרת אני יגלה לך שהחזקה על זמן על מוט מתח כשהמרפקים מעבר למוט וירידה איטית עד החציה באחיזה לאחור מעמיס את היד קדמית כגורם מגביל בתרגיל ונותן לה אימון בסדר , זה לא התרגיל הכי טוב שיש אבל שיהיה זה הכי קל להסביר
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע כמה אני אוהב להיתאמן וכמה זה כיף לי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
|
![]() גם אני הייתי מודאג בהתחלה אבל זה פחות הדאיג אותי כי הייתי דיי גבוהה באותו זמן יחסית לשכבה של הגמדים בבת ספר אצלינו ( אחרי זה המשכתי לגדול עוד קצת ונעצרתי אבל גדלתי מזמן משום מה עוד חצי ס"מ אז אולי יש עוד גז)
אבל החלטתי שעדיף ""לסכן"" 0.00001% ולהיות נמוך ולא חשבתי על זה יותר לא ממש שאלתי אף אחד כי ראיתי ש 1000 אנשים פתחו על זה נושאים בפורומים וענו להם וכבר טחנו את הנושא קיצר שיהיה תנסה את התרגיל נראה לי אם אתה אוהב פאמפ אתה תמות עליו.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב התחלתי להיתאמן עם המשקולות אבל הבעיה שאני לא מצליח לספק את כל החלבון ביום ולכן קשה לי להיתאמן עם המשקולות . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() אז מה בידיוק ההבדל עם תרגילי משקל גוף?
חוץ מזה שזה לא כזה קריטי אגב פאמפ זה כשהשריר מתנפח אחרי התרגיל.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה בכל מקרה על זה שאתה עוזר לי . נמשל היום אכלתי עד עכשיו פרוסה עם גבינה ועגבניה בבוקר ובצהריים אכלתי 3 פרגיות וספגטי ומאוחר יותר אני יאכל שקשוקה זה בסדר? אני שוקל 50 קילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
|
![]() לא ממש , אני לא מבין גדול בתזונה אבל אתה אוכל ממש קצת ומן הסתם זה הסיבה למשקל שלך ,
למרות שטכנית *אפשר* לעשות בודיבילדינג עם 3 ארוחות ביום אפילו באותה יעילות אתה צריך לטחון במאסה , נראה ליא אתה צריך לאכול 2500-3000 ביום בשביל לעלות , 50% פחמימות ורבע רבע ומחלבון ושומן (זה איך שאני אוכל רקי ורת קלוריות)
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוכל מה שהגוף צריך אני לא יכול לדחוף בכוח . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
|
![]() אתה מהסוג של האנשים שלא יכולים לאכול מעבר לרמה מסויימת (בעיקר אקטומורפים קוראים לזה אפילו שאין באמת דבר כזה זה רק תיאור)
אני ממליץ לדוגמה להוסיף פחמימות נוזליות ופשוטות כי הן לא משביעות בגרוש. (מיצים)
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו אם נמשל אני לא יוכל כפול שתיים חלבון ואני מתאמן אני לא אגדל ? מצטער על החפירה אחי אבל אם תעזור לי אז אני פשוט לא תיהיה לי בעיה יותר חח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() במקום לחפור, אל תתעצל ותקרא מאמרים בנושא.
תרחיב את הידע שלך בנושאי תזונה, אימונים וכדומה.