|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 361
כללי:: עילי
גיל:: 15וחצי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() קודם שאלתי עם מיקרוגל פוגע בערכים.
עכשיו עם הפקאה של מאכלים יכולה לפגוע? נגיד אני לוקח יוגורט יופלה 0% שיש בו 6-7 חלבונים. ואני שם אותו בפריזר ושאני מוציא אותו זה יוצא כמו קרטיב. האם זה שינה את הערכים?
__________________
מתאמן מתחיל --------- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() לא ,זה לא פוגע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 269
כללי:: ולדי
גיל:: 17
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() מה פתאום
אני עושה ככה כמעט 3 חודשים 2 יופלה 0 % במקפיא יוצא מעדן!!! והערכים אותו דבר..
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() לא פוגע זה כמו שתקפיא מים ותפשיר זה רק משנה צורה.
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 361
כללי:: עילי
גיל:: 15וחצי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() אחלה תודה רבה על העזרה והסבלנות.
__________________
מתאמן מתחיל --------- ![]() |
![]() |
![]() |