|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי את התשובה לנושא הזה
נגיד ואני אוכל איזה צ'יט או משהו שהוא לא בתפריט וכתוצאה מזה אני יהיה על עודף קלורי יום למחרת אני יוריד קצת פחמימות ושומן וירוץ קצת ולפי ההשקפה שלכם אני אמור לשרוף את הקלוריות העודפות של היום הקודם.... אז רציתי לדעת כאשר נמצאים ביום אחד שלילי איך הגוף יודע "להשתמש בשומן ולא בשריר ?? איך זה הגיוני שאין את התופעה של קודם הורדת נוזלים,שימוש בסוכרים זמינים ואז שימוש במאגרי שומן ושריר כפי שקורה תקופת החיטוב ? זה הרי תהליך שלוקח כמה ימים...לכן האם אפשר "לשרוף" את הקלוריות של היום העודף, ביום אחד שלילי לאחר מכן?? או שרק לאחר תקופה של כמה ימים בגרעון קלורי הגוף משתמש במאגרי השומן?? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() יום אחד של עודף קלורי לא יגרום להשמנה להפך זה יכול להיות דבר מאוד חיובי במיוחד בתקופת חיטוב.
כדי לעלות בקילו שומן עלייך להיות פלוס קלורי של 7700 קלוריות. אתה יכול לראות שגם כאשר נמצאים תקופה ארוכה במאזן קלורי חיובי זה לא מחייב עלייה בשומן.כאשר מבצעים מסה נקייה ואוכלים מזון איכותי בפלוס קלורי סביר הגוף ינצל את העודף הקלורי לבניית שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אחי אבל , אין הרבה אנשים(לפחות לא אני) שיהיו בתקופות מסה ועדיין לא יעלו בגרם שומן....
אני למשל על כל חודש מסה אני צריך לעשות שבועיים חיטוב...אבל גם זה בגלל שאני פרנואיד ומפחד שייעלמו הקוביות בקשר לשאלה אני מדבר נגיד ואני בתקופת מסה ועולה בטעות עוד יותר מעבר למאזן החיובי בגלל איזה צ'יט או עוד ארוחה בריאה שאכלתי עם חברים.... יום למחרת שאני יהיה על מאזן שלילי ויעשה אירובי....איך יגיב הגוף הוא יפגע בשריר ? יילך למאגרי השומן ? יוריד נוזלים רק ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() כדי להיות רגוע בנוגע לצ'יט אני ממליץ לך לעשות את הדבר הבא,
ביום הצ'יט ,תוודא שהצ'יט יהיה בערב,בסוף היום. במשך היום תאכל רק חלבון ומחצית מכמות השומן בתפריט שלך ובערב תתפנק על ארוחת צ'יט,זה ימנע עודף קלורי גבוה ובנוסף לכך לא תהיה עלייה מנוזלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מאיפה אני יכול לדעת אם יהיה צ'יט באותו יום ??
זה בא בדרך כלל בהפתעה אני מדבר איתך בכללי ולא חייב להיות ארוחת צ'יט אלא סתם ארוחה בריאה שאכלתי נוספת על התפריט...בטעות ביום למחר במאזן השלילי במה הגוף ישתמש כמקור אנרגיה...זאת השאלה שלי! |
![]() |
![]() |