![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אני מסתכל על שריר התאומים ויש לי שם ורידים בולטים אחושרמוטה ..
השאלה שלי מזה יכול להיות האם זה מזיק או משהו ? ואיזה רופא צריך ללכת בשביל לבדוק את זה? תודה לעוזרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() זה לא מזיק,זה עניין גנטי זה גם מה שרופא יגיד לך תהיה רגוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד תודה ותהיה רגוע זה לגיטימי...
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בעקרון זה יכול להזיק אם זה גורם לאי ספיקת ורידים, כלומר השסתומים של הורידים אינם פועלים כהלכה. זה יכול לגרום לצליעה, כאבים לאחר הליכה או עמידה ממושכת- הכאבים מוקלים ע"י הרמת הרגליים לרוב. לעיתים מדובר בורידים בולטים ללא אי ספיקה, ולרוב נראים כמו עכבישים (spider veins). בנושא זה ניתן לטפל באופן קוסמטי ע"י הזרקת סקלרוזנט תחת אולטרא-סאונד. הבעיה היא אכן גנטית בדרך כלל. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר ורידים, ד"ר יש לי ורידים בולטים לרוחב הזרוע שמקיפות כחצי זרוע ונעלמות, זה מוזר כי אני יודע שכלי הדם
אמורים ליהיות לאורך הגפיים. זה מסמל משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
כנראה שעקב התפתחות השריר שלך, גדל כלי דם שיספק את השריר. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה נישמע טוב, כן ירבו חחח...
הם הופיעו, ליפני שהייתי מיתאמן אפילו על החלק "הלבן" של האמה לא בלטו ורידים. |
![]() |
![]() |