![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלום שלום ...
אז ככה לא מזמן שינו לי את הגיוס למרץ בגלל שמאד רציתי מג''ב ... עכשיו התחרטי על זה , והחזירו לי את הגיוס לנובמבר , גולני ,גבעתי , כפיר .. אז הקדמתי את החיטוב מהסיבה הפשוטה שאני חייב להכנס לכושר מאז היום סיירות לא עשיתי בכלל אירובי , וזה היה מזמן ! אני עומד על 87 ק''ג אחוז שומן משוער 15 % עכשיו אני חייב להכניס גם ריצות ארוכות , בשביל להכנס לכושר 5 ק''מ +... בדיונות בים השאלה היא מתי אני יכול לדחוף את זה והאם זה לא יותר מידי אירובי .. יום א' - 15 דקות אירובי יום ב' - 15 דקות אירובי יום ג' - 15 דקות אירובי יום ד' - 15 דקות אירובי יום ה' - 15 דקות אירובי כל שבוע זה עולה ב 5 דקות - אני עושה את זה בקרוס מכשיר כזה עד שאני מתייצב על 40 דקות אירובי אחרי אימון אני עושה abcde ושכולם יקפצו לי , זה לא טוב בחיטוב , לא מגרה שריר .. על הארי ! עכשיו לשאלה זה יותר מדי ? או שאני צריך לקצץ מפה לשם ?
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך ריצה בחדר כושר. זה לא אותו דבר.
תילך לים ותעשה מה שנותנים לך בצבא, כמובן בהדרגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב התוכנית צריכה להיות בנויה מסביב מסלול שהוא יעשה: אם הרבה עליות בחול ים, אז הוא צריך לרוץ הרבה בעליון בחול של הים, אם ריצות קצרות ומהירות עם ציוד, זה מה שהוא צריך לעשות. ברור שהאימון בחדר כושר לא יזיק, אבל עדיף משהו ספציפי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() לדעתי זה מעט מדי 15 דקות הגוף עוד לא מתחיל להתחמם ואתה כבר יורד.
תן בסוף אימון 25 דקות ותתחיל מ-3 פעמים בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצויין אפשר יותר זמן אירובי. אבל ככה בסדר
200-240 דקות בשבוע מקסימום אירובי שצריך לעשות לא זוכר למה :x אני זוכר שקראתי על זה משו
![]() |
#8 |
|
![]() רק דיונות בים ..
אני נוסע בכוונה עד חוף דדו .. יש לי מסלול ממוספר .. עד עתלית , יש שם דיונות חבל על הזמן ! כן גם חישבתי לעצמי אני עושה abcde ב a c e אני יעשה ריצה אחרי האימון עד 15 דקות לשריפת שומן ובשאר הימים אני יעשה ריצות ארוכות שיעלו בהדרגה .. כל שבועים מ 2000 עד 6000 מטר 3 פעמים בשבוע אולי נעלה ליותר אם לא היה עומס וככה אני מגיע בידיוק עד 190 דקות אירובי בשבוע יש לי גם (חומר שאסור לדבר עליו ולסחור בו באתר) לא משהו רציני שיעזור לי לריצות לטווח ארוך ובכלל לשריפת שומן
![]() |
#9 |
|
![]() מדדו?אתה מתכוון להתחיל ממלון מרידיאן ועד עתלית?1000 שקל א ני נותן לך אם אתה רץ את זה בלי הפסקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בונא מסיטר בזוקה !!
מי יפה היום ?< ההיתי אתמול עם קובן באליס בתחתית שתינו קצת היה יומולדת לחבר , הוא אמר שהוא לא זוכר אפחד ששאל אותו משהו לגביי ? ! חח קיצר אני אמרתי בלי הפסקות ? וחוץ מזה כושר אקסטרים אתה מכיר ? עשינו מסע מסכם עם אלונקות +שקים וג'ריקנים .. מנהריה עד ראש הנקרא .. סה''כ 21 ק''מ שזה בערך כמו עד עתלית ... אבל לא מדדו .. מסוף הטיילת עד עתלית
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
קורןןןן?אני ידבר איתו עכשיווו ולמהה לא אמרתת האליס קרוב אלייי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() תודה על התגובות ..
ירדן , לקחתי לצומת ליבי .. ![]()
![]() |
#15 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ממליץ לך מאוד לחלק את האימונים שלך לאימוני נפח ואימוני עצימות.
כאשר היחס הוא 1:2 לטובת אימוני הרצף. אימוני עצימות כוללים בתוכם אימוני הפוגות. אתה יודע שאתה לא מסוגל לרוץ 5 ק"מ, אלא רק 3 ק"מ נגיד? אז מה שאתה עושה זה 1000*5, כשהעצימות היא גבוהה בכל מקטע. זמן המנוחה הוא או כזמן המקטע (עשית את זה ב-4 דק', תנוח 4 דק') או עד דופק 110-120. מעבר לזה, אימוני עצימות יכולים להיות אימוני שינויי קצב או פרטלק, עדיף להתחיל עם שינויי קצב ורק בשלבים מתקדמים לעבור לפרטלק. קח מרחק ריאלי שאתה יכול להתמיד בו בריצה בעצימות בינונית. כל 3 דק' תן 30-60 שניות ספרינט בעצימות של 80-90% מהיכולת המרבית שלך. כמובן שאת כל העצימויות, גם באימוני נפח (רצף) עדיף לעבוד לפי דפקים, שזה המדד הכי טוב למשוב לגבי רמת הכושר האירובי, או שתעשה לך באימונים מעין סולם קושי סובייקטיבי כאשר 1 זה קל מאוד ו-10 זה ממש ממש ממש קשה. וכך לדוג' הספרינט באימון שינויי קצב יהיה ברמה של "קשה" (8-9). מקווה שעזרתי, אם יש עוד שאלות שוט.
![]() |
#17 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תאכלס זה הכי יעיל למי שהולך לקרבי ורוצה לשפר כושר קרבי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אידיוט אמרת לו מישהו מקריית אתאאא בגלל זה הוא לא הבין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |