|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() קודם כל שבת שלום וצהריים טובים,לגבי התוכנית שלי יש לי קצת בעיה לגביה אני עושה תוכנית של ab 3-4 פעמים בשבוע או יותר נכון כל יומיים אימון והיא הולכת ככה:
A חזה,יד קדמית,רגליים b:גב, יד אחורית,כתפיים עכשיו תראו שאני עושה באימון a יד קדמית וחזה אז יומיים אחר כך ואפילו עד שלושה ימים הכתף קדמית שלי ויד קדמית שלי תפוסות והבעיה שיומיים אחר כך יש לי אימון גב וכתפיים ואני בקושי מצליח לעשות אימון גב נורמלי בגלל שהיד קדמית שלי תפוסה ולחיצת כתפיים אותו דבר אני בקושי מצליח כי כתף קדמית שלי תפוסה.. הייתי עושה 8 סטים ליד קדמית והורדתי אותם ל6 סטים ועדיין קשה לי באימון גב אני בקושי מצליח לעלות במשקלים בגלל זה כי יד קדמית שלי מתעייפת מהר מאוד. אותו דבר לגבי אימון b שאני עושה יד אחורית אז יומיים אחר כך היא תפוסה חזק ואני בקושי מצליח לעשות אימון חזה.. הייתי עושה לה 8 סטים גם והורדתי את זה ל6 ולא עוזר =/.. מי ששואל אני אוכל הרבה ונח מספיק. אם אפשר עצות או משו תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מגזים עם הסטים, תיתן מקסימום 3 סטים לשריר קטן (יד קידמית ואחורית).
ואיך האימונים שלך הולכים לא הבנתי, axxbxxa? X זה יום מנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן כבר? (רציני הכוונה)
לפי דעתי קודם כל תעביר את החזה לאימון של הכתפיים והיד אחורית ואת היד אחורית לאימון של הגב והרגליים ככה ההתנגשות תיהיה יותר קטנה... לגבי שרירים תפוסים אולי תתנסה מתיחות טובות אחרי אימון ובמהלכו כדי לעזור לשחרור אם אתה לא מתאמן מנוסה אני מציע שתפחית קצת בכמות הסטים כי לעבוד 3 פעמים על אותו שריר יכול להיות דיי אינטסיבי ואם אתה לא וותיק מספיק אתה יכול לגרום לעצמך נזק.. אולי תנסה לעבור לabc פעמיים בשבוע ככה יש לך מרווח של יותר מ72 שעות ביין אימון לאימון ואתה מכוסה מבחינת מנוחת שריר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() אני מתאמן יותר מחצי שנה עם הפסקות אבל 3 וחצי חודשים רצוף עם תזונה והכל ואני לא הולך לעשות חזה עם יד אחורית ואם אני יעביר תכתפיים לאימון חזה אז תיהיה בעיה עם הכתף קדמית ומה 3 סטים לשריר קטן זה כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני ייעצתי לך תעשה מה שבא לך. לפי דעתי בחילוק של :
חזה- יד אחורית- כתפיים גב- רגליים- יד קידמית יש הכי פחות התנגשות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לדעתי זאת החלוקה הכי טובה לab. לגבי כמות הסטים שהגיבו פה, תעשה 9 לשריר גדול ו5-6 לקטן, 8 זה יותר מדי, 3 יעבוד על חלק מהאנשים יותר טוב מ5-6, זה קטע של ניוסי וטעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תעבוד בחלוקה נורמלית
a חזה, כתפיים ויד אחורית b גב, רגליים ויד קדמית |
![]() |
![]() |