|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא רוצה לפתוח פה לשטן טפו טפו טפו אבל רק אני שמתי לב
שפורום אימונים מתחיל להחיות את עצמו? נוספו לפורום עוד 2-3 אנשים שמבינים עניין וממש כיף לערוך איתם דיונים..
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 18-09-08 בשעה 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח חכה לערב שיבואו כל החסרי חיים עם פוסטים של "סקר: כמה מצמוצים אתם עושים בממוצע בדקה?" וכולם יעברו להגיב שם...
אבל כה זה נחמד... רואים שיפור בפורום.... אני רואה את זה בעיקר ב"אימונים" כי אני מגיב כמעט רק שם אבל אני רואה שגם בשאר הפורומים יש הצטברות נושאים מעניינים.. בלי עין הרע טפו.. חח הכל בגלל שסיימתי מוקדם ואני על המחשב מפאקינג 12 בצהריים הלך לי התחת!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() חחחחחחחחחח :p
מה איתך סלים שיידי טוב לדעת שיש מישהו מהתקופה של פעם פה =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() גמר אותי הפסיכומטרי הזה באמא שלי... מי ממציא את כל המילים המיותרות האלה... "קזוס בלי" עלאק..
וואלה מה איתך מר.ציפן? איפה נעלמת בזמן האחרון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אתה עדיין זוכר xd
פה ושם בפורום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() בטח זוכר. חח לקח לי אני זוכר איזה חודש להבין את הפואנטה של השם... איך הייתי מבסוט כשהבנתי..
גם רן z נעלם מישום מה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() חחחחחחח
רן בטח בעבודה או משהו..מה איתך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בהחלט מגמה חיובית בפורום ,אני מאוד שמח לראות את הפורום מתקדם ככה
![]()
![]() |
#10 |
|
![]() המצב עדיין בכי רע, אל תשלה את עצמך
![]() |
#11 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תקשיב,אם משהו גורר את הפורום למטה זאת הגישה שלך ,או שאתה מתנשא מעל כולם ,או שאתה בא ומנסה להוציא לכולם את הרוח מהמפרשים
תפסיק להיות כזה פסימי
![]() |
#12 |
|
![]() אם יש משהו שגורר את הפורום למטה זה אחוז המפגרים שעובר בגדול את אחוז האלה שמבינים עניין שלאט לאט מתנדפים מפה למחוזות אחרים, פשוט האלה שנשארו עושים פי שתיים עבודה, אז נראה כאילו יש שיפור. בכל מקרה, קל להפיל אשמה, אז אני אמנע מלהחזיר באותו מטבע, בינתיים אני מאמין שיש כאן מספר לא מבוטל של אנשים שעזרתי להם ללמוד איך לפתח חיים בנוסף לפיתוח גוף, וזה חשוב לדעתי.
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Jחחחחחחחחח פורום פח זבל עומד להיעלם חחח ובזמן האחרון אני רק שמה אבל זה מחוסר זמן..
סלים איך אתה מסתדר עם הפסיכומטרי?מתי אתה?ואיפה?אולי עוד נשב ביחד :):):):) כמה הציון שלך בערך עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() וואיי על הפנים אחי... אני עושה בלחמן ובמחצית הוצאתי 501.. אין לי זמן לנשום אחי אני בקושי לומד לזה..
אני ב6 ל10 באוניברסיטת חיפה.. מה איתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() כן איתן הנקניק התחיל להגיב באמת שוב
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אני הוצאתי במחצית 493 והיום היה סופי הוצאתי 505...איזה באסה עם זה יאללה..
אני ב7 ובת"א חחח נקווה שיהיה טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כל זה בשביל טייטל בשם יא צבועים מעניין לפני כן לא ראו מהם תגובה אחת בפורום אימונים, אבל אם צביעות מעלה את הרמה של הפורום, אז למה לא?
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אדון sugarzaza לא יגיב כשמישהו שואל איך כדאי לחלק abc, הוא יגיב כשמישהו טעה, אמר משהו לא במקום, או כשיש ויכוח ואז אתה בא ומסבך עוד יותר תעניין כדי להשאיר חותם. לא ענית על תשובה אחת במקום בלי להביא איזה השתחצנות או עקיצה על הדרך כאילו, כאילו אתה מינימום איזה גאון אם אין לך איפה להוציא תעצבים או להפיג תשעמום נראה לי שלעשות את זה בפורום באינטרנט זה קצת פתאטי ובקשר לנושא עצמו - כנראה שהדרגות הוכיחו את עצמם כי פתאום לאנשים יש סבלנות וכוח לענות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אתה חדש יחסית, פשוט לא היית פה בתקופה כשהייתי משתדל לענות, כשהשאלות חוזרות על עצמם אתה מאבד סבלנות