ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-09-08, 19:40   #1
sneori2
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsneori2
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 580
ברירת מחדל מתכונים לחזה עוף

שומעים.... אכלתי כבר את כול הדברים האפשרים עם חזה עוף וכבר נמאס לי בא לי משהו חדש...

אכלתי ככה :

-חזה עוף עם פלפל ומלח
-חזה עוף עם פפריקה
-חזה עוף עם כורכום (לא משו)
-חזה עוף ברוטב אדום
-וקציצות עוף על מחבת טפלון


יש למישהו מתכון אחר ? משהו שונה ממה שרשמתי פה? כי נמאס לי כבר באלי לנסות משהו חדש ולא עולה לי כלום....

תודה.
sneori2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 19:43   #2
eyalamzleg
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 4,625
ברירת מחדל

חזה עוף
פלפל אנגלי טחון
מלח
כמון
ושום את השום לחתוך דק דק דק ולערבב טוב טוב הכל ביחד
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 19:59   #3
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלslim shady
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,550
גיל:: 23
שלח הודעה דרך MSN אל slim shady
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalamzleg צפה בהודעה
חזה עוף
פלפל אנגלי טחון
מלח
כמון
ושום את השום לחתוך דק דק דק ולערבב טוב טוב הכל ביחד
בדיוק מה שבאתי לרשום!!
חח חזה עוף בכמון אחד הטעימים !
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 20:19   #4
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

המצרכים:
חזות עוף (כמספר הסועדים)
נייר כסף

תיבול דבש רוטב סויה ושום:
למרוח פפריקה מתוקה על חזה העוף.
למזוג לתוך עטיפת נייר הכסף רוטב סויה, כמה כפות דבש
ושן או שתיים של שום כתוש.
להדק את עטיפת נייר הכסף ולהניח לספיגת הטעמים.
אפשר להוסיף כף או שתיים של חלב קוקוס (כי בין כך כבר יש קופסה פתוחה...)

תיבול צ'ילי חריף:
למרוח את חזה העוף בפפריקה מתוקה.
למזוג רוטב צ'ילי מתוק חריף (הכתום - ללא שבבי צ'ילי) לתוך
נייר הכסף, להוסיף כחצי כוס חלב קוקוס, אפשר להוסיף קצת דבש
ושן שום כתושה.
לסגור את עטיפת נייר הכסף.
להניח לספיגת הטעמים.

רעיונות לתיבולים נוספים:
>> שום ופפריקה...ומים ומלח....
>> כמון עלי כוסברה לימון ומלח
>> צימוקים, בהרט, ומלח.
>> ועוד ועוד כיד הדימיון הטובה עליכם.

אופן ההכנה:
לאפות בתנור בחום בינוני-גבוה כמחצית השעה.
להוציא ולהניח לעוד לפחות עשר דקות לפני שפותחים את העטיפה.
הטעמים נספגים בבשר.
לפרוס לפרוסות, לטבול ברוטב ולהגיש עם אורז לבן.
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 20:24   #5
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

http://www.livecity.co.il/site/detai...depart_id=3139 אתר נחמד תעברו עליו יש בו גם ערכיים תזונתיים http://www.livecity.co.il/site/detai...rootCatTXT=025וכו
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 21:26   #6
amitbatito
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 405
ברירת מחדל

תקנה אחי רטבי תיבול של אוסם כמו שמאיה אמרה תוסיף לזה וזה יוצא הדבר הכי טעים שיש בעולם
amitbatito מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 22:11   #7
Bar's
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 1,417
כללי:: ג'וני
ברירת מחדל

גם לי לפעמים בא שינוי ואני חותך אותו לרצועות קטנות מכין במחבת טפלון, ושם ברוטב של הפסטה שאני מכין... יוצא טעים אבל אין על מלח פלפל ואיזה רוטב סטייק =]
Bar's מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 22:54   #8
liftt
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 134
ברירת מחדל

וואלה לפעמים יבש אני אוכל אותו... אבל יש תבלין טוב של פרגיות שאני משתמש בו לחזה עוף

שם ממש מעט שמן קנולה, מתבל בתבלין ההוא עם קצת מלח ופלפל וזהו... יוצא מעולה
liftt מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 00:18   #9
orel
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,778
שלח הודעה דרך ICQ אל orel
ברירת מחדל

קציצות טעימות:
חצי קילו חזה הודו, חצי קילו חזה עוף, פטרוזיליה וכוסברה בכמות עצומה, הרבה בצלים, שתי כפיות סודה לשתייה, גזר אחד, 2 שיני שום (כתוש)
לערבב את הבשרים הטחונים עם כל הדברים, ולטגן על מחבת טפלון, קציצות ממש ממש ממש טעימות.
ובכללי אם אתה רוצה חזה עוף לבד שים את הספריי שמן בטעם חמאה, עם פפריקה הונגרית מתוקה, פפריקה חריפה, צילי, ותשים מעל סלט מטבוחה שזה ימס עליו, אם אתה לא שומר כשרות, אני ממליץ לשים על החזה עוף שהוא בטפלון פרוסת גבינה צהובה..
orel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 00:34   #10
HallucinogeN
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 140
ברירת מחדל

האמת, הרבה זמן שהחלבון השנוא עליי היה חזה עוף\חזה הודו (כמובן, בלי להוסיף רטבים ומרינדות משמינות)
ניסיתי כל מיני שיטות ודרכים... ועל מחבת טפלון עם מעט שמן זית, מעט בצל קצוץ...זורק ת'בצל למחבת שהוא חם...
שם את החזה עוף\הודו - חתיכה בעובי 2-3~ ס"מ, על אש גבוהה יחסית איזה דקה+ שם מלח+פלפל גרוס, הופך עוד איזה דקה+...וסלאמתק'. נשמע רגיל לחלוטין, אבל הדבר הכי הכי חשוב הוא פשוט להכין אותו לרמת מדיום-וול, שבאמצע הוא ורדרד. ההבדל עצום, פשוט וטעים.
HallucinogeN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 01:36   #11
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלSiX PACK
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 8,457
גיל:: 21
ברירת מחדל

בתור אחד שאוכל כל יום חצי קילו חזה עוף, כל מה שיש לי לומר זה -
חזה עוף תמיד ישאר חזה עוף, מה שלא תעשה איתו יהייה לו טעם של נעל בית...................

תאכל כי אתה צריך, ולא בשביל הטעם חביבי. זה בזבוז של כסף, זמן, ואנרגיה ! לפחות אצלי זה ככה..
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
who are doing it

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 01:41   #12
haas
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלhaas
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 667
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
בתור אחד שאוכל כל יום חצי קילו חזה עוף, כל מה שיש לי לומר זה -
חזה עוף תמיד ישאר חזה עוף, מה שלא תעשה איתו יהייה לו טעם של נעל בית...................

תאכל כי אתה צריך, ולא בשביל הטעם חביבי. זה בזבוז של כסף, זמן, ואנרגיה ! לפחות אצלי זה ככה..
+1

...
haas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 06:05   #13
N18
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 13
ברירת מחדל

עוף בלימון זה אחד הדברים היותר טעימים לדעתי..
N18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 10:20   #14
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 3,922
ברירת מחדל

אני משו טוב

אוקי אתה לוקח את פרוסה של חזה עוף טרי לוקח מברשת ופשוט מבריש עליו רוטב טריאקי (אפשר לקנות ואפשר להכין בבית) שם בטיגון מוסיף טיפה מלח ומוסיףך גם תבלין על האש יוצא מעדן
__________________
trx--->sus מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 11:59   #15
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus צפה בהודעה
אני משו טוב

אוקי אתה לוקח את פרוסה של חזה עוף טרי לוקח מברשת ופשוט מבריש עליו רוטב טריאקי (אפשר לקנות ואפשר להכין בבית) שם בטיגון מוסיף טיפה מלח ומוסיףך גם תבלין על האש יוצא מעדן
איך אני מכין ת'רוטב הזה אחי?
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 12:42   #16
mandarine
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 261
ברירת מחדל

בשר טחון בתוך בלינצ'ס:
חזה עוף או הודו
בטטה, גזר, כוסברה, פטרוזיליה, אפשר גם בצל ותבלינים ומלח
קמח מלא, חלב, ביצים, אבקת ממתיק או קצת סוכר או דבש

אתה הבשר לבשל עד ריכוך ואח"כ לבשל בטטה וגזר מגורר, כל זה להכניס למעבד מזון או בלנדר למחית רכה ואח"כ לטחון במכונה ידנית/חשמלית
בלינצ'ס מבלילה של קמח מלא ואפשר להוסיף חלק קמח רגיל כדי שיהיה פחות יבש ויותר טעים, חלב, ביצים, וסוכר/דבש/ממתיק או בלי כלום אבל פחות טעים
על מחבת טפלון ליצוק כף שמן, אם המחבת מאפשר אולי אפשר לנסות בלי שמן או הכי ספריי, כל פעם בכף ליצוק מהבלילה לשכבה דקה, הראשון תמיד וצא הכי פחות טוב, עד שתגמר התערובת
את הבשר טחון למלא מקופל בתוך הבלינצ'ס לצורה של מלבנים קטנים

יוצא ממש יפה וטעים
תמונות- http://www.siz.co.il/up.php?i=wiwgewnmmmzy.jpg
http://www.siz.co.il/up.php?i=z2teymemo4mg.jpg

* המתכון תכלס לא כשר, אפשר להמיר חלב בחלב סויה
mandarine מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 16:41   #17
amitbatito
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 405
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
בתור אחד שאוכל כל יום חצי קילו חזה עוף, כל מה שיש לי לומר זה -
חזה עוף תמיד ישאר חזה עוף, מה שלא תעשה איתו יהייה לו טעם של נעל בית...................

תאכל כי אתה צריך, ולא בשביל הטעם חביבי. זה בזבוז של כסף, זמן, ואנרגיה ! לפחות אצלי זה ככה..
אני לא יודע מה איתך אני ממש נהנה לאכול אותו גם במסה ובמיוחד בחיטוב אם זה לא היה עולה הרבה כמה הייתי אוכל
amitbatito מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 16:51   #18
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלMasquerade
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
ברירת מחדל

שים תחזה עוף בביצה ואז תכין בתנור.יוצא גדול.
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 18:30   #19
The Sun
Banned
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 0
ברירת מחדל

בתוך פיתה עם טחינה
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-09-08, 18:34   #20
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
בתוך פיתה עם טחינה
תכלס המתכון הכי טוב כאן אחי.. הייתי מוסיף קצת ירקות וזהו... לפעמים גם רסק עג' בא איתו טוב..
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!

נערך לאחרונה על ידי Bono, 19-09-08 בשעה 18:43.
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:42.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים