|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן..4 3 פעמים בשבוע מרביץ אימון של שעה+ ככה..
מסיים אימון אוכל איזה קופסת טונה עם מיונז..ואז אחרי זה איזה סנדויץ או משהו.. לפעמים 4 ביצים קשות במקום טונה..תלוי מה מגעיל פחות באותו רגע... עכשיו נמאס לי מטונה מסריחה וכל זה ושמעתי על שייק חלבונים.. ואני לא יודע כלום על זה חוץ משזה עולה 300 ומשהו שקל וזה טעים.. רציתי לדעת אם זה משמש תחליף לטונה ומה זה בדיוק עושה ואם זה באמת משהו מיוחד שעושה אבדל ולכמה זמן קופסה של 3 קילו תספיק לשימוש של 4 שייקים בשבוע אחרי אימון תודהה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() ג'וני
בו נתחיל עם זה שטונה ומיונז אחרי אימון זה לא מעשי, כי אחרי אימון אתה במצב קטבולי, אתה רוצה לעלות את האינסולין ולסלק תקורטיזול, אז אתה חיב ליטול פחממה ורצוי פחממה מהירה. הטונה זה החלבון שלך הכל טוב ויפה אבל עליך גם להכניס פחממה, 2בננות\8תמרים\40-20 גרם סוכר ענבים, כל אלו יהוו פחממה טובה לארוחה שאחרי אימון(שבכל מקרה אחריה בשעה וחצי תבוא עוד ארוחה שתכיל הרבה פחממות מורכבות וגם חלבון)., החלבון שלך במקרה הזה יכול להיות טונה במים, שזה חלבון שנספג יחסית מהר,חזה עוף גם, או חלבון מי גבינה אכן לחלבון מי גבינה שמצוי בתור תוסף מזון יש לפעמים טעם טוב, ומומלץ לצרוך אותו, למרות שגם החלבונים האחרים שהזכרתי הם טובים אף הם. הענין של חלבון מהיר הוא כדי להביא את הגוף לידי מצב אנאבולי במהירות, אבל החלבון הזה ינוצל במהרה, לכן תמיד מומלץ להוסיף קצת חלבון איטי לארוחה של אחרי אימון אני ממליץ על איזה כף קוטג', 2-3 לבני ביצים. תיודע נשנוש... אישית אני אוכל ארוחה רגילה אחרי אימון... רק מוסיף בננה עריכה: מה שהתכונתי בחלבון האיטי שמומלץ להוסיף זה שסינטוז החלבון המוגבר שיגרם כתוצאה מהכנסת חלבון מי הגבינה יתן ממש פוש אבל ירד בצורה דרסטית לאחר איזה 20-30 דקות... היה לי פעם גרף של זה חבל אין לי עכשיו, ואילו החלבון האיטי לא יעלה את סינטוז החלבון בצורה כל כך מרשימה אבל ימשיך אותה לאורך זמן אם להיות יותר ספציפי לגבי תסופי תזונה זה תחליף לחלבון, אבל עדין קח בחשבון שכדי לגדול ביעילות אתה צריך לגון במקורות החלבון שלך, חלבון מי גבינה לרוב מהוה חלבון ממקור איכותי בעל סימנים תזונתיים גבוהים אבל זה לא מה שיתן לך גוף טוב, תזונה הולמת זה המפתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוסף תזונה אינו תחליף לאוכל רגיל מוצק וטוב אלא כשמו כן הוא הוא מוסיף,קריאטין הוא תוסף אפקטיבי ומוכח ונחקר מאוד ולעת עתה נחשב גם בטוח ורואים איתו תוצאות וגם חלבון מי גבינה מאוד נפוץ ויעיל.
אך כל זה כללי מידי ועליך להבין יותר לעומק לכן אני ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים באתר על הנושא של תוספי מזון ---הנה אחד מהםhttp://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
![]() |
#4 |
|
![]() וקופסא של 3 קילו אמורה להספיק להרבה זמן,תלוי כמה פעמים ביום אתה משתמש,בהערכה גסה בין חודשיים ל4 חודשים אולי יותר אולי פחות.
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() מה לעזזל הקשר קריאטין?תגיד לי אתה העתקת תתשובה שלך ממאמר או משו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() זה לא כל כך קשור אבל אם הוא רוצה לראות הבדל מומלץ גם קריאטין,ולא לא העתקתי,הייתי רושם ציטוט,ותרגיע אני מנסה לעזור לו,לא להטעות.
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() eminem, בתור מעריץ של גיל אפילו הוא לא היה ממליץ על קריאטין לבחור שרק התחיל להתאמן. הוא מתחיל, מה יעזור לו קריאטין? הוא לא נתקע במשקלים או משהו. שיתאמן תקופה, וייתקע לתקופה, אז יקח קריאטין.
לבחור שפתח את האשכול, אל תאכל ארבע ביצים שלמות כלומר ארבע לבן ארבע צהוב, הצהוב לא מומלץ בכאלו כמויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אתה צודק שאולי הוא לא היה ממליץ,אבל הוא היה רואה שינויים במהירות רבה יחסית וככה לא היה מתייאש ופורש אלא זה היה נותן לו מוטיבציה להמשיך ככה לפחות אני חושב-כי תמיד בהתחלה מתלהבים מההתקדמות
![]() |
#9 |
|
![]() וסוסטנון מי אמר שאני מעריץ את גיל,מה הוא כוכב רוק?שחקן כדורגל? פשוט אני מעריך אותו מאוד בתור איש מקצוע ותו לא!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז שנייה..
חזרתי עכשיו מאימון.. קודם אני אוכל קופסת טונה מעורבב עם מיונז..סבבה עכשיו הוספתי כף קוטג'.. ובסוף בסוף שתי בננות ואני מסודר.. אם אני מבין נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() אני ממליץ לך בראש וברשאנה לקרא מאמרים בנושאי תזונה חבר
מה שעשית היה סבבה רק אל תכנס לכריזה חח לא צריך לאכול הכל בסדר... ועדיף אפלו לאכול את הבננות לפני חח סבבה אני רואה שלקחת לצומת ליבך רק תוריד את המיונז כי זה שומן ואחרי אימון עדיף לא לגעת בשומן . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בקובסא של 5 LB יש 71 מנות !
בכזה לדוגמא http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=89&Page=1 אבל תקרא מאמרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי את החלבון.זה קוטג' טונה אבקה ביצה מה שלא יהיה..
עכשיו הפחמימה שאתם מדברים עליה..בננות..סוכר ענבים וכל זה..את הפחמימה הזאת אוכלים לפני החלבון?? כי היום אכלתי ככה..טונה במים..כמה זיתים..ואז 2 בננות...זה סבבה? ואני לא נכנס למאמרים וכל מיני דברים כי אני יתחיל מזה להסתבך ואני מעדיף שבמקום לעשות מחקרים על מה טוב ומה לא שמישהו שמתאמן ומבין פשוט יגיד לי מה לאכול בלי לשבור תראש ובסבבה.. ותודה לכולם פה שמגיבים מהר..אחלה אתר יש לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ישר אחרי האימון אתה זקוק לפחמימות מהירות וחלבון לדוגמא תאכל קופסאת טונה במים ו 6-7 תמרים או 2 בננות וזהו לא להוסיף שום זיתים וכלום המקור חלבון אתה יכול לבחור קוטג' או משהו אחר ורק שלא יהיו שומנים ואם אתה רוצה להגיע לתוצאות טובות אתה חיייב לקרוא מאמרים כדי שלפחות יהיה לך ידע בסיסי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
לא כדאי לך אחי 1 ביום מספיק גג 2 .. אני מציע לך אחרי אימיון הכי טוב לאכול איזה לחמניה עם טונה... |
|
![]() |
![]() |