|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיבלתי היום את המשלוח של הנאנו ואפור. דבר ראשון אני לא מבין את החברה המפגרת הזאת. חצי קופסא ריקה, מה זה הדבר הזה? לא חבל להם לבזבז כסף על החומרים של הקופסא ? שיהיה...
בקיצור לעניין עצמו, לקחתי כף הגשה אחת 15 דקות לפני האימון, בואו נגיד שהריח של זה די נחמד, הטעם ממש לא, טעם של תרופה לשילשולים או משהו כזה(טעם ענבים)..אבל בסדר שיהיה. באימון עצמו ממש לא הרגשתי שיפור. להפך, היו לי סחרחורות מוזרות כאלה שאף פעם לא חוויתי במהלך אימון. אחרי 2-3 סטים של חזה כבר ממש הרגשתי שאני מותש והיה ממש בא לי ללכת הביתה . המשכתי בסוף עם כל התרגילים אבל ממש בחפיף כי הרגשתי לגמרי לא מרוכז וחסר מוטבציה כמו שאף פעם לא הרגשתי באימון. יש פה עוד מישהו שהרגיש כמוני אחרי שלקח פעם ראשונה את המוצר הזה? אני מפחד לקחת את זה באימון מחר כדי לא להרוס לעצמי עוד אימון כמו שהיום הרסתי לעצמי... מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מהבחינה הפסיכולוגית הרגשתי בדיוק כמוך בפעם הראשונה שהשתמשתי, לא התרשמתי מהמוצר ואפשר להגיד אפילו שהייתי מאוכזב.
היו לי גם לפעמים סחרחורות בין סטים, אבל כשנגעתי בברזל זה רק גרם לי לרצות להרים עוד. כן גם אני התבעסתי מהכמות הקטנה שיש בפנים.. זה נגמר דיי מהר.. אבל בסוף אהבתי את המוצר והתרשמתי לטובה, פתחתי על זה לוג אתה יכול להריץ חיפוש.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האמנתי שלפחות מהקטע הפסיכולוגי זה יתן לי פוש, אבל קרה ההפך...וואלה אני בדילמה אם להמשיך עם זה..עוד כמה אימונים כמו שהיו לי היום ואני ארגיש שאני צועד אחורה במקום להתקדם. נראה מחר מה יהיה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תן לגוף שלך להתרגל לחומר אל תהיה דפוק ותפסיק זה טעות טיפשית להפסיק את זה באמצע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
חחחחח אל תדאג לחברה היא מרוויחה מספיק כסף עליך גם עם הקובסא הגדולה, ותיראה איל זה ישפיע עליך אימון הבא תן לזה עוד צאנס . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני אמשיך עם זה חיכיתי לזה יותר מדי זמן בשביל לוותר על זה ככה ...רק רציתי לדעת אם זה נורמלי מה שהרגשתי באימון כי בכל זאת לא ציפיתי לכזאת לירידה בביצועים וכאלה סחרחורות שמוציאות לגמרי מריכוז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאני זוכר שהתחלתי עם קראטין מונו ועם הנוז באימון הראשון שלקחתי הרגשתי עייף אבל לא כמו שלך והתבאסתי קצת מהמוצר אבל אחר כך המשכתי וזה נתן פוש מטורף במשקלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() המוצר הזה שאתה מדבר עליו זה תוסף מזון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה פורמולת קריאטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם הזמנתי nano vapor נראה מה יהיה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() haas איפה קנית? כמה עלה לך?
תשתמש בדיוק לפי הוראות של היצרן |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי באיביי עלה לי 64 דולר כולל משלוח..ואני הולך לפי ההוראות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שילמת מכס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לקחת את זה סמוך מידי לאימון
תיקח 40 דקות לפני האימון לא 15 תן זמן לגוף לפרק את המרכיבים כמו שצריך
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הוראות רשום 15 דקות לפני אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני הרגשתי בדיוק כמוך בפעמים הראשונות שהשתמשתי בנאנו (אל תצפה שזה יעלם באימון הבא, אצלי זה נמשך מספר אימונים) ובנוסף למה שאתה מתאר גם דפיקות לב מואצות מאד במהלך סט קשה. תצרוך אותו 30 דק' לפני האימון כפי שמצויין על האריזה, תמשיך איתו ואל תעלה לסקופ וחצי עד שלא תרגיש שהוא לא משפיע עליך. דבר אחד אני יכול להגיד לך בוודאות, כשהוא מסתיים ואתה עושה אימון בלעדיו, אתה מרגיש את ההבדל בגדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אחי כתוב על האריזה 15 דקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אה כן? זכרתי 30..
אתה צורך אותו על קיבה ריקה כפי שכתוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כן
הארוחה האחרונה שלי לפני שלקחתי את זה אתמול הייתה במרווח של שעתיים וחצי בערך ככה שהבטן הייתה די ריקה |
![]() |
![]() |