|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אם כן,איך המכון? יש את כל המכשירים הנדרשים והאיכותיים?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() עשיתי על זה סיקור לא מזמן, תחפש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן אני מיתאמן ב go active אשדוד
המקום נחמד יש את כל מה שאתה צריך אבל אני משלם יתר מדי ולא מנצל הכל בכל מקרה נישאר לי שם עוד איזה שבוע ואני עובר למקום אחר
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אני עובדת בגו אקטיב המכון מצויין יש להם מספר חדרי כושר לאיזה אתה מיתכון? אם זה תל אביב ,בת ים וכו הם מצויינים רמת גן יותר קטן ואין בו ממש הכול
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון יש הרבה סניפים לגו אקטיב המפואר ביותר עם אני לא טועה זה בראשון(איפה שאני מתאמן :} )
ויש את הסניף בתל אביב שהוא נחשב אחד הארדקורים מכול שאר הסניפים יש שם אוכלוסיתת בדי בילדרים גדולה ולכן פינקו אותם בציוד מתאים לאנשים האלו בינייהם תוכל למצוא את אלי האנה מאור זרזד אייל (אל מהפורום) ועוד כמה תותחים בהתחלה היה שם דמבלים עד 40 קילו אבל המתאמנים שם ביקשו יותר ועשכיו יש להם עד 80 קילו!!!!!!!!!!
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
אחי יש לך את pride באשדוד ! היתי שמה לא מזמן איזה מכון על רמה ! לפי מה שהבנתי יש שם את המשקולות חופשי הכי גבוהות שיש וממש על רמה יש שם הכל.. חוץ מזה ביום שאני היתי היו שמה רק גדולים רק ענקיים מתאמנים שמה :/ .. אה וגם סטס מתאמן שמה.. ואם אתה מכיר את אלכס מספורט :):):):) אז דבר איתו אולי הוא יוכל לסדר לך משהו.. 190 שקל בחודש - התחייבות לשנה, ו150 שקל דמי רישום. אבל אפשר להשיג בפחות אם יש לך קשרים
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
חבר פעיל
|
![]() קראתי תודה =]
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
שאלתי עכשיו היא מה המחיר? הם כאלה יקרים?
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בגו אקטיב ראשל"צ יש את הכל מהכל, כולל שיעורי ספינינג bodypump וכד'
מאוד יוקרתי ומעוצב, שעות נוחות 06:00-00:00 כל השבוע חוץ משישי שבת נחמד לאללה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בתקופת ניסיון בגו אקטיב בראשון
יש ציוד נחמד ..הרבה אירובי המוטות שם שווים לתחת עובי של פיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר מידע על המחירים?
והם עובדים רק בימים א-ה?
![]() |
#13 |
מפקח ראשי
|
![]() לפני כחודש ביצעתי אימון ניסיון ברשת גו אקטיב בתל אביב(רחוב ויצמן) יש מכשור חבל על הזמן ,אבל האווירה במכון מגעילה,כל אדם לעצמו מקום "פלצני" לפחות בשבילי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ואפשר לשאול לאיפה הלכת בסוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בשביל מה הוא עשה את זה ?
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול רק להניח..
אף אחד לא רוצה את האנשים הגדולים במכון.. מי צריך חמורים של 120 קילו שיבואו פעמיים ביום וירימו את המכון בצעקות ? לא עדיף איזה אישה מפונקת שנרשמת ומפסיקה לבוא אחרי חודש ? (או לחילופין באה פעמיים בשבוע בליווי של מאמן פרטי, שממנו כמובן המכון לוקח אחוזים)