|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
אני הזמנתי חלבון מי גבינה WHEY והגעתי עד לחלק שאומרים "תודה על הרישום וההזמנה אנו ממתינים לפקס עם פרטי אופן התשלום..." מה זאת אומרת??לאן אני אמור לשלוח פקס והאם זה חובה? (הזמתי את זה בסדוג תשלום של גוביינא – תשלום לשליח) ![]() תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() האופציה הטובה ביותר היא שתיצור מחר קשר עם אחד הסניפים של ישראלבודי לבירור וסידור העניין:
סניף רמת גן- ז'בוטנסקי 30. טלפקס- 03-6738373 סניף ראשון לציון- הרצל 42. טלפקס- 03-9690383
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאני גר באשדוד זה לא משנה בכל סניף יגידו לי אם ההזמנה בוצעה עד הסוף...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אישור הזמנה
אנו מודים לך, , על רישום ההזמנה וממתינים לקבלת הפקס עם פרטי אופן התשלום. אנו עושים מאמץ לקיום המוצרים במלאי ולעמידה במחירים לאורך זמן. אולם אלה עשויים להשתנות מכורח הנסיבות. מובן איפוא כי התחייבותנו לקיום המוצר במלאי, למחיר ולמועד האספקה - מתייחסת רק להזמנות שאושרו סופית. התחייבות זו אינה חלה על הזמנות בהמתנה. אם יחולו שינויים בין מועד רישום ההזמנה לבין אישורה הסופי - ניצור אתך קשר לאישור השינויים. זה מה שיצא לי אז מישהו יודע אם ההזמנה הושלמה? |
![]() |
![]() |