|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה לה התקדמתי ממש אבל רואים שינויים...
מטרה - עוד 5 קילו מסה ואז חיטוב ל8 קוביות{: גב לפני ![]() גב אחרי[תגידו אם יש שינויי...] ![]() תמונות בטן... ![]() ![]() בע בי חברים{: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש שיפור כמה זמן אתה מתאמן נתונים וזה...גב נחמד למתחיל אחוז שומן די נמוך ידיים די קטנות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() העיקר שיש שיפור{:
מתאמן במכון קרוב לחודשיים ועוד חודש וחצי של אימונים בבית לפני המכון... גובה 177 בערך משקל 61-63... היקף יד בסביבות 32-33... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שינוי נחמד אבל מסה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי סבבה
לדעתי פשוט פה בתמונה ה2 פרסת את הגב ובתמונה הראשונה החזקת אותם קצר.. אבל סבבה תמשיך לעלות אחי אגב מה הפרש זמנים בין התמונה הראשונה לשניה ?< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי טוב בידיים גב וכתפיים
חסרה עדיין מסה אבל יש שיפור יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שום חיטוב ושום נעליים רואים לך בנתיים ריבועים אז מה אתה בוכה ?
תעשה מסה לפחות עד 70-75 ואז תחטב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אהה רגע למה יש בתמונה הראשונה שלוש נקודות חן במד שמאל ובתמונה השנייה אין , מזה משהו
מוזר אתה בטוח שזה אתה , או שאני טועה תגיבו אתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה אני אחי תסתכל טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() יש שיפור אבל אתה אפילו לא צריך לחשוב בכיוון של חיטוב יש לך עוד הרבה לעלות אחי.
אז קדימה למטבח!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() אני מדמיין או שאמרת חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב דחוף, אתה לא תשיג כלום מסתם עלייה מלוכלכת
![]() סתם, שיפור נחמד, תתחיל לעלות במסה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי לחודש חודשיים של אימונים אתה בסדר גמור אבל תרביץ מסהההה!!!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() יש שיפור, עכשיו תמשיך כך!
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() סכין מזלג תקח מהרררר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תאכל והרבה אוכל מזין,תעבוד קשה ויאללה מסה,מסה, איזה חיטוב ואיזה נעליים יש לו אחוז שומן נמוך! בהצלחה,רואים שיש שיפור כל הכבוד!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתם אותי...
אני אומר שאני יעלה עכשיו 5 קילו אולי מלוכלך אני לא יודע ואז אני יעשה חיטוב {: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הבנו טוב מאוד,
אם תעלה 5 קילו מלוכלך ותעשה חיטוב לא ישאר לך כלום, אולי קילו וחצי, בקושי יראו את זה.. תכוון לאיזור ה10-15 קילו, ואז חיטוב, תעשה עד סוף מאי מאסה ואז רק תחטב לקיץ, גם ככה בטח לא תעלה יותר מדי בשומן..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי זמן בקרוב קיץ ואני רוצה ליוהת חטוב בקיץ אני לא מאמין שאני יעלה 10-15 קילו זה המון...
וגם המטרה שלי זה לא ליוהת חיה פשוט גוף חטוב אני אוהב אם משקל ממוצא... אבל שיופר יפה דפקתי אתם לא יכולים להגיד שלא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בקרוב קיץ?
אחי עם עוד 10 קילו, אחרי חיטוב נניח 5-7 קילו, אתה לא תיהיה חיה יהיה לך גוף של גולש כזה...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |