|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() אחרי חופש של ג'אנק פוד,התחלתי חיטוב,בלוג אני ארשום תחילה את התפריט ואת התוכנית אימונים,ואני אעדכן את המשקל כל יומיים,ואת המשקלים.לא חושב שיש צורך בתגובות ביקורת שליליות,אני אשמח לקבל ביקורת אחרי 3 שבועות של תוצאות.
משקל:69 אחוז שומן:15-16 ארוחה מספר 1(6:00) שייק חלבון 50 גרם שיבולת שועל ארוחה מספר 2(10:00) 2 פרוסות לחם 5 פרוסות פסטרמה 2 כפיות טחינה ארוחה מספר 3 (13:00) קוטג' חצי אחוז/טונה במים סלט ירקות+שמן זית ארוחה מספר 4(16:00) טונה במים/חזה עוף 100 גרם אורז(אחרי בישול) אימון. ארוחה אחרי אימון: 6 כפיות סוכר ענבים+שייק חלבון ארוחה מספר 5(19:30) קוטג 4 פריכיות אגוזים ארוחה מספר 6(לפני השינה) סלט+טונה/קוטג חלבון:180 פחמימות:120 שומן:35 סה"כ קלוריות-1515 חזה לחיצה בשכיבה 4x10 לחיצה בשיפוע עליון 2x12 קרוס אובר-3x10 רגלים לחיצת רגליים-3x8 סקוואט-3x12 תאומים-2x10 יד קדמית כפיפות מרפקים בעמידה-3x10 כפיפות מרפקים עם מוט-2x12 גב פולי עליון-4x10 חתירה בכבל-3x10 מסור במכונה,יד יד -3x10 כתפיים הרחקת כתפיים לפנים-3x12 הרחקת כתפיים לצדדים-3x12 יד אחורית מקבילים אחיזה צרה3x10 פשיטה במכונה-2x10 בטן-יום כן יום לא,כל תרגיל שיבוא באימון. *עם הזמן אני אעלה חלבונים ויוריד פחמימות. *כל יום ישולב או ריצה של 6 קילומטר או שחיה במשך 45 דקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה מחלק את האימונים מבחינת ימים?
בהצלחה יונתן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() האימונים הם ab
או שאני עושה ראשון שני ורביעי חמישי או שני שלישי,חמישי שישי..לפעמים לא יוצא לי ביום ראשון לעשות אימון. ותודה אחי.. אהבתי את החתימה חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
באימונים: חזה: לדעתי תעשה 3 חזה עליון ו2 קרוס אובר, ותהפוך גם את מספר החזרות. רגליים: תתחיל בסקוואט + אתה יודע מה זה לרדת ל12 חזרות סקוואט? עזוב שטויות ועוד בחיטוב... מה אתה צריך את זה. תאומים? שים במקום זה כפיפת ברכיים\דדליפט רומני. יד קידמית: שני תרגילים אותו דבר? תחליף אחד פטישים ואחד כפיפה עם מוט ישר. גב: תעשה גם משהו חופשי, הכל אצלך מכונה\כבלים.. תחליף את המסור בבנט אובר\מסור חופשי. כתפיים: לחיצה? בהצלחה אוהב אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() אחלה סבבה,חבל שאי אפשר לערוך..בכל אופן יישמתי
![]() עוד מעט אני אעשה אימון,נעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() אימון b-בנט אובר רוז בעמידה-60
שיניתי במקום פולי למתח חתירה בכבל 78 הרחקה לצדדים+ מלפנים-10 קילו יד אחורית-מקבילים+25 קילו עלי. פשיטה בכבל 50 שחיה 45 דקות נקי,עם תוצאה יפה של 50 חתירה(34 שניות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא מספר על האייס קפה של ארומה המכיל 500 קלוריות ריקות ששתית על הבוקר? :-o
(אני עושה את זה כי אני דואג לך:p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני אסלח לך אם תרוץ 6 קילומטר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי
|
![]() טוב,אני במסה.ראו את הלוג כלוג של מסה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה יונתן מצידך ![]() אז אני מבין שאתה לא הלכת היום לבי"ס אה..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() לא אחי..
אוקי עשיתי אימון! חזה-60 שטוח,25 דאמבל לחזה עליון,ו45 קרוס אובר לתחתון בייספס-17.5 יד יד,מוט 28 רגליים-לחיצת רגליים-140,סקוואט 90 + שחיה |
![]() |
![]() |