|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תגיד תודה לשלומו המלך שזיין כושית !
או שזה היה אבא שלו ![]() בגלל זה אם אני לא טועה :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אכן ...
ויש סיפור שהבן השחור של שלמה המלך שחזר מאתיופיה לירושלים לביקור גנב את ארון הקודש לאתיופיה והוא נמצא שם ונשמר ע''י אתיופית נוצרים כיום אבל בעבר יהודים ... עשו על זה כמה סרטים דוקמנטרים אבל אסור לצלם בתוך המקדש הזה מכשירים הראו שיש מתח אלקרומגנטי מוזר במקום ![]() יותר מידי דיסקברי אתם אומרים ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() האמת זה משהו שאני מתעמק בו הרבהזמן,איך זה שהמרוקאים,התימנים,הפולנים,הרוסים והאתיופים כולם דומים לבני אותו מקום בו הם חיים למרות שאם תבדקו את הdna שלהם המרוקאי הרבה יותר קרוב לאתיופי/לרוסי היהודי מאשר למרוקאי המוסלמי.
האמת היה לי בזמנו השערה שפשוט היו מעט מאוד יהודיים מקוריים-למרות שהשאלה מי הם אותם המקוריים-אולי עיראקים? אברהם אבינו נולד באזור(למרות שאני מקווה שלא) והם חיו בגולה ופשוט הפיצו את הדת היהודית והתחתנו עם המקומיים ופשוט כולם התחתנו בתוך המשפחה שלהם וכך נוצרו קהילות יותר גדולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי עוד שאלה אליכם- איך יש יהודים סינים? אומנם יש קצת. אבל יש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הסינים והאתיופים זה כמו שתשאל עם רוסיםתימנים וקווקזיף אף אחד לא דומה לשני והם הרבה יותר דומים לבני המקום בו הם נולדו השאלה איך זה קרה אני כמו שאמרתי חושב שהיו מעט מאוד יהודים(כמה אליפם בודדים) והם פשוט הפיצו את הדת והתחתנו עם המקומיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היהודים היו לבנים, ויהודים התפזרו בכל העולם. ברוסיה, בספרד, בפולין, בליטא, בשאר אירופה וכו'. אבל היהודים תמיד היו לבנים. איך זה שפתאום יש לך יהודים שחורים? הסיבה היחידה וההגיונית היא שרובם לא יהודים ואלו שכן הכל אצלם התחיל מאיזה סבתא רבה ש.ר.מ.ו.ט.ה ששכבה עם יהודי נואש לפני כמה מאות או אלפי שנים לא יודע.. וגם במקרה הזה הם לא באמת יהודים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רוב היהודים לבנים כי רובם חיו באירופה/אמריקה(שגם הם מוצאם מאירופה) כי היה הרבה יותר כדאי לחיות שם מאשר אפריקה/אסיה אבל כל האלה שבאו ממרוקו/תימן/קווקז שחומים ודומים לבני המקום כמו שליטאים הרוסים והפולנים היהדיםן דומים לבני המקום.
והאמת שדווקא במרוקו/תימן הם פחות התערבבו ושמרו על יהדותם ואל תשכח שארץ כנען הייתה הרבה יוותר קרובה לאסיה ואפריקה ככה שיכול להיות שבכל הבצורות וברגעים של חוסר באמונה שאלוהים הם באמת השתרמטו עם כל האשורים הפלישתים היבוסים והמשתרמטיםץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() שבט מנשה האבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
"שחומים" הם לבנים (כל ארצות ערב.. מרוקו, עיראק וכו'). ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אולי היתה קבוצה שהתגיירה פשוט לפני כמה אלפי שנים
אולי הם קיבלו על עצמם את היהדות .. לך תדע אבל בתאכלס צבע העור לא יכול להשתנות בתקופה של אלפי שנים זה לוקח יותר זמן אבל לך תדע אבל מזה משנה יהודים לא יהודים , הם אנשים טובים והם משרתים את המדינה .. ![]()
![]() |
#14 |
משתמש פעיל
|
![]() אז זהו הקטע שהם לא יהודים!!! הם יכולים לזיין ת'שכל כמה שבא להם שהם התגיירו וכו'..
אבל צריך דם יהודי זה לא עוזר להתגייר |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני די בטוח שזה בגלל המקום בו הם חיו.
ז"א איך אנשים באפריקה שחורים בכלל? בגלל התנאים הסביבתיים, כנ"ל סינים רוסים וכו'. מישהו פה אמר שיהודים הם לבנים- טעות! איך הם יכלו להיות לבנים אם הם חיו פה בארץ ישראל, מצריים וכו'? הם היו שחומים. וככה כשהם התפזרו ברחבי העולם, ב2000 שנים האלה הם לאט לאט נהיו כמו המקומיים...אולי גם התחתנו עם המקומים וככה זורז התהליך...
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אם לא, סביר להניח שהצטרפו אליהם מקומיים שהתגיירו ומהם הצבע. תקראו על "ביתא ישראל" בויקיפדיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אני רוצה לשאול שאלה אחרת על אתיופים
אך זה שכולם מכירים את כולם? מזה כולם משפחה? כל פעם שאני באוטובוס ונגיד אתיופי או אתיופית יושבים אז כל מי שבא תמיד כולם מכירים את כולם וזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כל היהודים למינם שיש ברחבי העולם (המקור שלהם לפחות) זה תולדה של גלות 10 השבטים (ואחריהם שני השבטים הנותרים יהודה ובנימין).
מבחינה מדעית זה מאוד הגיוני מה שקרה. תהליך אבולוציוני פשוט לכאורה שקרה ב2000 שנה גרם לכך שגופם יעבור תהליך הסתגלות לסביבה שבה הם גרו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
דם יהודי !! אוי ה' ישמור , לא יאומן שיש עוד אנשים כמוך אתה והיטלר - לא כל כך רחוקים , לפי הגישה הזאת כך את עצמך בידיים
![]() |