|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם בפורום הנכון.
אני כבר הרבה זמן רוצה לבנות חדר כושר קטן, הבעיה היא שאין לי מקום בבית. הסיבה שזה כל כך מעסיק אותי היא שבכל חדרי הכושר שהייתי או שאין את הציוד שאני צריך או שיש יותר מדי אנשים שתופסים את מה שאני צריך. אז למה אני מפרסם את זה כאן? אני מחפש 1 או 2 אנשים מירושלים שרציניים ב100% לגבי האימונים שלהם ויש להם מקום או שרוצים לשכור איתי מקום קטן ונתחלק במחיר של השכירות והציוד אני מתאמן רציני בן 22 מירושלים מה שתכננתי לחדר כושר מכיל: -power rack מלא עם עץ משקל -מוט אולימפי וtrap-bar -ספסל -2 משקולות יד שניתן להחליף בהם צלחות -סט צלחות אולימפיות של 100 ק"ג (או יותר אם צריך) בבקשה תגובות רציניות תודה דימה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() נשמע מעניין יש לי ציוד בבית ומשקולות ואני מתכנן לקנות עוד ציוד אני גם חשבתי על רעיון כזה תתקשר 0528120849 אני צריך לדבר איתך
![]() |
#3 |
|
![]() אתה מעוניין או לא כי אתה לא ניראה לי רציני בקטע
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ראיתי את ההודעה
אני יתקשר אליך מחר רשמתי אותך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הpower rack היחיד שיש בארץ הוא של בודי סוליד. המקום הכי שווה לקנות אותו הוא היבואן שאני לא זוכר כרגע את שמו. כשאני יזכר אני יגיד לך. הכלוב עולה 2300 בערך. Trap bar מיותר לגמרי. עדיף מוט w. 2 מוטות דאמבלים- בלתי אפשרי למצוא בארץ מוט דאמבל אולימפי. אני כרגע תקוע גם עם הבעיה הזאת ומחפש בטירוף מוטות כאלה. אם אני לא ימצא בקרוב אני יצטרך למצוא איזשהו תחליף. צלחות אולימפיות יקרות בטירוף בארץ. אני מצאתי במקרה חדר כושר שמכר את כל הצלחות המשומשות שלו במחיר מטורף. תחפש באיזור שלך אם יש עוד חדר כושר שמוכר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד פאוור ראק של איזו חברה ששכחתי את שמה, אבל הוא פחות טוב מהבודי סוליד.
אפשר למצוא דאמבלים אולימפיים - לי יש 2 - תחפש ביד 2 . מהניסיון שלי בדרך כלל לערבים יש ציוד טוב. אולי תמצא משהו. עצה טובה בנוגע לצלחות. שוב, תנסה ביד 2 יש לפעמים הפתעות. אני קניתי את שלי שם ב4 שח לקילו שזה לא נורא בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחפש בטירוף ולא מוצא :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם אתה אשדודי..
אני מתאמן בפיטנס, אני עוד מעט הולך להתאמן אם אתה רוצה אני אשאל ואחזיר לך תשובה. נערך לאחרונה על ידי EyalHa, 13-08-08 בשעה 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להזמין דרך אחד היבואנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שאם באמת היה היית מגיע אליהם, אבל שווה לנסות.. (אם יש לך בעיה להשיג הטלפון, או שאתה לא מוצא חנות בשם הזה באשדוד אז דבר איתי ואני אברר לך כתובת מדוייקת) לגבי המוטות בפיטנס לא שאלתי אם אפשר לקנות אותם ישר משם, לגבי מאיפה הם נקנו המדריך אמר לי שהוא ידבר עם הבעלים ויחזיר לי תשובה,חבל כי פספסתי את הבעלים (תמיר אם יוצא לך להיות שם) ב10 דקות.. פעם הבאה אני אשאל אותו.. הוא נמצא שם די הרבה.. פעם הבאה אני אשאל אם לא תקפוץ לשם לפני. בהצלחה.. (ד"א אם בא לך להזכיר לי לברר עם תמיר או על הכתובת של עולם הספורט מחר אז תשאיר לי הודעה באיסי, המספר בצד, או בפרופיל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך בינתיים! אין לי אייסיקיו (יש לך מסנג'ר?)
בכל מקרה, מצאתי את הטלפון שלהם ואני יבדוק איתם מחר. מקווה שיש להם. כשאני אשיג את המוטות נעשה צילום של כל החדכ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() דימה תתקשר אלי אני צריף תפלאפון שלך נמחק לי
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה סיפור כי צריך להלביש על המוטות הרגילים את המסגרת שמתאימה לצלחת אולימפי ומוט אחד יכול להגיע לכמה מאות.. (אני בספק) הסתכלתי על המוטות, ובאמת רואים שזה ממש כמו המוט הרגיל הקצר, רק שכאילו חתכו את התושבת לאולימפי והלבישו על המוט הרגיל (רואים שעובר בורג ארוך לאורך המוט שמחזיק את זה), תיאור לא משהו אבל שווה לבדוק אם אתה יכול להכין לבד.. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל לנסות להסביר טוב יותר? כי אצלי בדאמבל האולימפי יש בורג אלן, כמו ברגיל.
על איזה בורג ארוך אתה מדבר? |
![]() |
![]() |