![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בבקשה שרק הרציניים יענו פה
מתחת לגיל 16 תיהיה בעיה אם אני ארד מ 8 חזרות ? ד"א אני עכשיו מתכנן לאט לאט לחזור להתאמן אחרי תקופה רצינית של ברייק - הפסקות ואימונים לא אינטנסיביים ולא עקביים האם תיהיה בעיה אם אני אשוב ישר לתוכנית הזו : http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כן תהיה בעיה
אתה חייב להיות בן 16 וארבעה ימים בדיוק כדי לרדת מתחת ל8 חזרות ועכשיו ברצינות - אין בעיה בכלל, כל עוד אתה עובד נכון ומקפיד על טכניקה טובה תחזור לאט לאט, אל תנסה חזור לתםקלי עבודה של אז, לא שתצליח, פשוט קח תזמן תן לגוף שלך שוב להתרגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() כל עוד עובדים נכון אפשר לעבוד גם בטווחי חזרות של 1-3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רקמות החיבור שלך עדיין לא מפותחות עד הסוף, עדיף שלא לשים עליהם לחץ גבוה מדי
זאת אומרת אין שום בעיה לעבוד בטווח חזרות של כוח, פשוט לא לבנות תכנית שבנויה רק על זה עד לעוד כמה שנים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאתה עובד בטווח חזרות נמוך יש לך גיוס יחידות מוטוריות וגל.טי בזמנו תמיד היה אומר שמתחת לגיל 17 הוא לא רוצה לשמוע על זה.. אז יאללה נו כל אחד פה חש לי איזה מדען
![]() |
![]() |