|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ככה:
1. מה ההבדל בין לחיצה צרפתית בשכיבה לבין בישיבה? 2. איפה החזה עובד חזק יותר, בדחיקה של משקולות או מוט? ומה מומלץ יותר? זתאמרת: אם אני אתאמן בדחיקה במוט, אני אשתפר יותר במשקוליות, או הההפך, אם אני יעשה רק עם משקוליות אני יצליח יותר בדחיקה במוט? 3. חלב טוב בתקופת מאסה? 4.האם זה ייתן דגש על כל שרירי החזה: לחיצת חזה במשקוליות, אותו דבר בשיפוע חיובי, ואז פלייס? זתאמרת בלי להתשמש בכלל במוט? 5.אני ראיתי מישהו כאן מהפורום מסובב ומצמיד את המשקולות(six pack ניראה לי) בסוף התנועה של הדחיקה, במה זה עוזר? 6.מה יותר אפקטיבי? הורדת פולי עליון כנגד חבל, או כנגד מוט? 7. על איזה חלק בחזה הפלייס עובד?, זתאמרת הוא בכלל אפקטיבי לחיזוק החזה? 8. האם לחיצות(אל תבלבלו לי עכשיו על דד ליפט וסקאווט, אין לי אפשרות) , כפיפות ופשיטות מספיקות כדי לאמן את כל שרירי הרגל? ונותנות מספיק דגש על התאומים? כשאתם עונים, תרשמו מספר ולאחריו את התשובה! תודה רבה לעונים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ככה:
1. מה ההבדל בין לחיצה צרפתית בשכיבה לבין בישיבה? אין ממש, תעשה מה שיותר נוח לך (אם אני לא טועה בישיבה הטריספס יותר מתוחים.. אבל זה לא משמעותי לדעתי) 2. איפה החזה עובד חזק יותר, בדחיקה של משקולות או מוט? ומה מומלץ יותר? תנסה את שניהם תראה מה עובד לך טוב יותר מצד אחד במוט אפשר להעמיס יותר משקל, מצד שני במשקולות יד אתה גם מקבל איזון בין הידים וגם צריך לשמור יותר על יציבות מה שמעלה בעקיפין את הבטיחות של התרגיל.. מייצב את הכתף... זתאמרת: אם אני אתאמן בדחיקה במוט, אני אשתפר יותר במשקוליות, או הההפך, אם אני יעשה רק עם משקוליות אני יצליח יותר בדחיקה במוט? שניהם ישפרו אחד את השני... 3. חלב טוב בתקופת מאסה? מצויין, אם אתה לא רגיש לחלב את תפציץ, ליטר ביום לפחות (ואל תשכח לשתות מים באותה כמות) 4.האם זה ייתן דגש על כל שרירי החזה: לחיצת חזה במשקוליות, אותו דבר בשיפוע חיובי, ואז פלייס? זתאמרת בלי להתשמש בכלל במוט? אני בכלל לא רואה סיבה לשים פלייס.... וכן זה יתן עבודה לכל החזה, אפילו רק הלחיצות במשקולות יד שטוח מספיק לטעמי 5.אני ראיתי מישהו כאן מהפורום מסובב ומצמיד את המשקולות(six pack ניראה לי) בסוף התנועה של הדחיקה, במה זה עוזר? זה לא משמעותי, אבל זה יותר נוח לדעתי יש לי הרגשה שזה יותר "בריא" לכתף אבל זאת רק תחושה שלי... 6.מה יותר אפקטיבי? הורדת פולי עליון כנגד חבל, או כנגד מוט? מתח... 7. על איזה חלק בחזה הפלייס עובד?, זתאמרת הוא בכלל אפקטיבי לחיזוק החזה? כן, אבל לא יעיל כמו דחיקות... 8. האם לחיצות(אל תבלבלו לי עכשיו על דד ליפט וסקאווט, אין לי אפשרות) , כפיפות ופשיטות מספיקות כדי לאמן את כל שרירי הרגל? ונותנות מספיק דגש על התאומים? לא... כשאתם עונים, תרשמו מספר ולאחריו את התשובה! תודה רבה לעונים! ![]()
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
8.לדעתי:ממש ממש לא מספיק סט סקוואט =יותר קשה מי כל תרגילי הרגליים בעולם
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אל תשאלי מה שעובר עליי תשאלי מה שעובר עליי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה רבה רבה!
![]() בקשר ל6.מה יותר אפקטיבי? הורדת פולי עליון כנגד חבל, או כנגד מוט? אני התכוונתי ליד אחורית לא לגב, אז מה עדיף? ויש לי עוד שאלה: נכון יש תמכשיר הזה שניראה כמו כיסא של גינקולוג, הוא בכלל עובד על משהו שלחיצות, כפיפות ופשיטות לא עובדים עליו? ובסדר, אני יוסיף עוד תרגיל לתאומים. ובקשר לסקאווט ודד ליפט, אינ לא יכול לעשות כי אין לי מקום לעשות חופשי, זה דבר ראשון. (באמת אין מקום בכלל :\), דבר שני אני גם ככה לא יכול לרדת נמוך, ודבר שלישי: חסר לי גמישות, ואני כזה מכופף תגב קדימה, דבר רביעי: המדריך במכון לא מרשה לי לעשות סקאווט בסמית אפילו (יש לו קשר עם המאמן שלי :\, בעיה), האמתי, שהוא עדיין אפילו לא מביא לי לעשות בנצ' פרס... אז עכשיו אני מארגן ככה איזה תוכנית אימונים לעצמי, בגלל זה כל השאלות. מה עם התוכנית 5 10 20, היא טובה? (מעדיף לשפר את כל האספקטים של הכושר מאשר סתם רק להתנפח). נערך לאחרונה על ידי xdrunkshadow, 10-08-08 בשעה 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אה וגם: מה ההבדל בין פולי עליון רחב לפנים, ובין פולי רחב לאחור?
מה עובד יותר על הגב? או שאול יצר בכלל עובד ותר טוב על הגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שים זין על המדריך
אה ואי ןלי כוח לענות על כל השאלות שלך באמת שאתה מגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני יודע שאנ קצת מגזים
![]() עכשיו גם ניזכרתי בעוד שאלה חשובה שרציתי לשאול: מה ההבדל בין מיליטרי פרס, לבין לחיצת כתפיים במשקולות/במוט? זה הרי אותו דבר, רק תפיסה שונה? ובמה משפר יותר כל אחד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בן כמה אתה ?
גובה משקל ? כמה זמן אתה מתאמן ? אילו תוכניות ביצעת עד עכשיו ? תן פרטים ואז אוכל לעזור תשובות בשליפה זה חרטא ! |
![]() |
![]() |