|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי פה איזה כמה פעמים שהבייספייס בפיגור
יחסית לטרייספייס ונראה לי שזה נכון או שזה בראש לא יודע מה להגיד אבל אם זה ככה מה אני אמור לעשות?! לתת יותר דגש על הבייספייס ולא לאמן את הטרייספייס?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפחות זה לא הפוך טרייספפס גדול יות מהבייספס......=[ מבאס תאמין לי
למה לא לאמן? זה יעזור לבייספס.? אני לא חושב ובכלל הערה כללית, מזה לתת דגש לבייספס או כל שריר שהוא חלש אצלנו הרי סביר להניח שמהתחלה כבר נתת את המקסימום בשריר אך אפשר פתאום לתת דגש עליו? (אני שואל ברצינות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תן דגש לבייספס ותמשיך לאמן חזק את הטרייספס אין בינהם קשר, בשביל לתת דגש קח את האימון בייספס שלך ותעבוד עליו בתחילת שבוע, וגם פעמיים בשבוע תעבוד חזק ואינטנסיבי...
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תעבוד על אחד מהם מסה ועל השני סיבולת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר לעבוד על כח ולא סיבולת
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד על הראש הארוך של הבייספס, שמחובר לכתף.
יש ישפר לך את הכוח בשריר ותוכל לאמן אותו טוב יותר. איך? קח את הספה לשיפוע של 80 מעלות ואפילו פחות מזה כשאתה יושב. בעצם זה יוצר מתיחה של הבייספס. חוץ מזה תשפר את השרירי המנטרלים של הבייספס - הברכיאליס והברכיוראדיאליס. איך? בורג, פטישים. זה גם יתן לך התקדמות יפה לשריר
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אולי הם צודקים אולי לא מה שכן - אל תתן לשום דבר שאומרים לך להשפיע עליך, ובטח שלא להוריד לך תביטחון (אל תלחץ גם בקטע של "יווווווווו היד שלי בפיגור אינעל העולם מה עושים????????????) תמשיך בתוכנית שלך, תסתכל שוב אם אתה מפספס תאיזורים שאמרו לך שהם חלשים, ותדאג שאתה מאמן את כולם ונותן הכל באימונים תעשה מה שאתה חושב - אל תתן לאחרים להגיד לך איך אתה נראה (בטח גם רובם שחיפים ילדי מקלדת) |
|
![]() |
![]() |