![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, בשנה האחרונה גבהתי ב-15 ס"מ ועיליתי 12 קילו. זאת הייתה השנת גדילה שלי.
עם זאת, קיבלתי יחד עם הגובה גם בעיות ברכיים שלא היו נראות משמעותיות. הפסקתי לעשות מכשירי רגליים ועברתי לפיזוטרפיה. הכאב עבר וכאשר החלטתי לחזור למכשירים הכאבים חזרו. מה לעשות? ד"א עשיתי מיפוי עצמות ורנטגן ולא מראה שום בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקפיץ כי זה דיי דחוף ואף רופא לא מצליח לתתת תשובה חד משמעית, אולי פה כן.. תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תמנע מכאב
2. תחליף רופא, רופאים הם לא אלוהים, אל אחת כמה וכמה אורטופדים, אני הייתי אצל 5 אורטופדים, 3. תבדוק את היציבה שלך, לדוגמא יש כאלה שהולכים כשהקשתות בכפות הרגלים שלהם קרוסות פנימה, 4. תלמד את הנושא, דרך אתרים
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
לא רואים שבר בצילום. מיפוי הוא לרוב מיותר ויכול להדגים קליטה מוגברת קלה במקום. השם המקצועי הוא סינדרום פטלופמורלי או cmp. תפחית עומסים בתרגילי רגליים לכמה חודשים-זה עשוי לעזור. ניתן לשים ברכיות, לקחת משככי כאבים ונוגדי-דלקת באופן זמני, לחמם או לקרר מקומית את הברכיים ולעשות פיזיותרפיה לברכיים. אם אינך מרגיש הקלה- תחזור לאורטופד להמשך בירור וטיפול. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() נוגדי דלקת אינם מצריכים מרשם רופא.
אני מדבר על תרופות כמו ארטופן, אתופן, נקסין, אדוויל ועוד. עם זאת חשוב לפעול בהתאם להוראות המצורפות לתרופה- בעקרון התרופות פוגעות בעיקר בקיבה- כיב פפטי/גסטריטיס,אך גם באיברים אחרים. בשימוש חד פעמי לא חובה להיועץ ברופא. בשימוש ממושך חובה להיועץ ברופא מאחר וזה יכול לגרום לתופעות לוואי הנ"ל ואחרות בשכיחות גבוהה יותר, ויש צורך במעקב רפואי. בריאות שלמה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לד"ר עופר בר , תודה על העזרה. אולי יש פה פרט חשוב שהשמתתי.
יש לי שקיעה של הקשת בכף רגל. זה יכול להיות בגלל זה? אני צריך מדרסים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מתכוון לפלטפוס אני מניח. יש דרגות של פלטפוס-בעקרון גמיש וקשיח. נסה מדרסים בולמי זעזועים, ואם זה לא יעזור- מדרסי גבס (מותאמים אישית). בריאות שלמה.
![]() |