|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה הרגשתי צורך לשתף אותכם בסיפור שקרא לי היום ולספר על חוסר פעילות של משטרה ועל זה שאזרחים תמימים לא מוגנים בצורה הכי בסיסית ושאין על מי לסמוף פה חוץ מהאנשים קרובים.
הסיפור מתחיל ככה ממה שסיפרו לי אישה (מוצא רוסי) באזור גיל 30 טיילה אם ילדה הקטנה בת 5 בסביבות השעה 8 סיבוב רגיל באזור שכונה בה היא גרה הם האכילו חתולות באזור כשלפתע בחור כבן 20 התחיל לזרוק אבנים לעברם לקלל אותם לאיים אליים וניסה לגרום לכלב שלו לתקוף אותם האישה התחילה לצעוק לעזרה, לעזרתה יצאו רק שתי נשים זקנות שניסו להגן עליה איך שיכלו כל זה קרה ליד הבית של חברה שלי כשהיא שמעה את הצעקות היא יצאה החוצה לבדוק מה קורה היא יצתה לגינה שמוקפת בגדר מצמחייה, כשהיא ראתה את המתרחש היא התחילה לצעוק על הבחור הוא בתגובה נתן בעיטה לכיוון הראש שלה שפגעה בגדר ולא בה אחרי זה הוא אמר לה שהוא יודע איפה היא גרה, ומעכשיו היא צריכה להיזער, ושאין לה זכות לחיות פה כי היא רוסיה והוא יהרוג את כל הרוסים ודברים מהסוג הזה והלך לדרכו. האישה התקשרה למשטרה במשטרה אמרו שהיא תבוא לתחנה ותגיש תלונה. כשחברה שלי התקשרה למשטרה וסיפרה על האירוע ענו לה את אותו הדבר עוד הוסיפו שאין מה להתקשר על שטויות כאלה כי דברים כאלו מתרחשים באופן קבוע ואמרו גם שאין להם שום רישום על השיחה של האישה. כתוצאה ילדה בת חמש נמצאת במיון מטראומה רק אז ניידת משטרה הגיעה ולקחה פרטים על האירוע ובזה ההתערבות שלהם נגמרה. אז מה נשאר??? רק לקחת את החוק לידיים ולסדר את כל הבעיות בעצמכם ואין לסמוך על המשטרה. מצידי הבחור גזר לעצמו דין כי כשאני יתפוס אותו הוא לא ילך יותר. אז מה אתם חושבים על המצב שיש פה בארץ שהמשטרה לא עושה כלום וכל אזרח בשביל עצמו ואין שום גוף שיגן על האזרח הקטן? |
![]() |
![]() |