|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סרט מדהים, למי יצא לראות?
![]() |
#2 |
|
![]() אביר האופל*
הסרט מכר הכי הרבה כרטיסים שנמכרו איי פעם אבל זה לא פייר כי היט לג'ר ( זה שמשחק את הג'וקר שם ) מת שבוע אחרי סיום הצילומים
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי פעמיים בקולנוע נהנתי חבל על הזמן סרט פצצה
היט מת כמה שבועות לפני שסיימו לצלם את הסרט הדמות שנתנו לו לשחק(ומי שיראה תסרט יבין) הכניסה אותו לדיכאונות וחירפונים הוא לא הצליח לישון בלילות וסבל מדיכאונות במשך 3 חודשים הוא היה יושן שעה שתיים בלילה ולא מצליח להרדם בדיוק לפני סיום הסרט הוא עשה קוקטייל בבית של כול מיני כדורי שינה בשילוב של כדורי נוגדי דיכאון לקח מינונים גדולים וכתואה מכך מת
![]() |
#5 |
|
![]() נשמע לי מופרך שהדמות היא זאת שכניסה אותו לדיכאונות סה"כ הוא משחק גאון פסיכופט...
כנראה משו לפני זה... בכל מקרה שיחק את הג'וקר מעולה באמת אהבתי את הדמות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יחסית לסרטים הקודמים של באטמן אז כן סרט מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בין הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי. עשוי בצורה מושלמת. העומק שהוסיפו לו מבורך אך רדוד.
אבל מדהים. ראיתי בקולנוע ואני חושב על לראות שוב.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי אבל מה הקטע לא הבנתי למה השחקן התאבד מה הקשר לדמות?
ובן כמה הוא היה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ממש לא רדוד
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סרט יפה "באטמן מתחיל" (הקודם) היה הרבה פחות טוב
הסרט הזה קצת חולני.. מעצבן שאף אחד לא מת ואם שמתם לב (ברור) הכניסו פה עוד סרט - פני צלקת (עם הבלונדיני הזה שנשרף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ראיתי אותו - הכי טוב שיצא עד היום ( בעצם היחיד הטוב ), אפילו נהניתי ממנו, וזה מגיע מאחד שלא סובל סרטים על גיבורי על.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() מתי הסרט יצא אפשר להוריד מהאינטרט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי אותו לפני שבועיים,סרט אדיר,אהבתי איך שעשו אותו בצורה חולנית ומפתיעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסוגראזה, לדעתי זה כן היה רדוד.
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומגנזיום גבר זה סתם שמועות מה ששמעת... זה לא בגלל הדמות שנתנו לו לשחק. שמעו היה שם משהו מסריח אבל... גם מרי קייט אולסון סירבה לשתף פעולה עם המשטרה... בסופו של דבר סגרו את התיק וחבל כנראה מישהו שילם הרבה למשטרה על כך כי תיק כזה לא סוגרים אחרי חצי שנה. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 07-08-08 בשעה 23:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() האביר האפל הוא הסרט המהיר ביותר שחצה את קו ה-400 מיליון דולר! ובכך שבר שיא נוסף!
אתמול (יום שני) האביר האפל שבר וצירף שיא נוסף לרצף השיאים שלו. והוא, הסרט שעבר את סכום ה-400 מיליון הדולר במהירות הגבוהה ביותר! ביום שני, הסרט הרוויח עוד 6.3 מיליון דולר ובכך הגיע לסכום כולל של 400.1 מיליון דולר! וזאת תוך כשלושה שבועות! לאביר האפל נדרש 18 יום להגיע לסכום הזה. לעומתו, המחזיק הקודם בשיא - שרק 2 לקח כ- 43 יום לעבור את רף ה-400 מיליון הדולר. אחרי 3 שבועות מרגע יציאותו לקולנוע בעולם, לאביר האפל יש סיכוי לא קטן להגיע לסכום הנחשף של 500 מיליון דולר אותו עבר אך ורק הסרט טיטאניק משנת 1997. ואם מסתכלים יותר רחוק? אולי אולי יש לו סיכוי לעבור את השיא של טיטאניק כסרט הכי רווחי בכל הזמנים. הסכום של טיטאניק עמד על 600.8 מיליון דולר.
![]() |
#19 |
|
![]() נשמע לי סרט מדהים, עשיתי עליו כמה עבודות תרגום בשביל אתרים ויצא לי לקרוא המון ביקורות - רק מהללות ומשבחות. כנראה אחד הסרטים הטובים , אני אשתדל עוד לתפוס אותו בקולנוע.
והית' לדג'ר אכן התאבד ולא שומדבר אחר בהתאם לכמה עשרות מקורות שקראתי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנתיחה לאחר המוות ובדיקת הרעלים שהגופה של לדג'ר עברה הצביעה על כך שלדג'ר מת מהרעלה של שילוב תרופות שהוא לקח לטיפול בנדודי שינה, חרדה, דיכאון, כאבים וקירור.
![]() |