|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() התאמנתי איזה חודש בתוכנית abc כל יומיים אימון..
ובגלל החופש יוצא לי שאני מפספס די הרבה אימונים ומאמן כל שריר פעם בשבוע אם לא יותר... עשיתי את התוכנית הזאת: A:חזה,קדמית.. B:גב,אחורית.. C:כתפיים רגליים עכשיו עשיתי לכל שריר גדול משו כמו 14-16 סטים ולקטן 9-12 סטים.. עכשיו אני שוקל לעשות תוכנית ab : A:חזה,כתפיים,קדמית. B:גב,רגליים,אחורית. עכשיו כמה סטים אתם אומרים נעשה לכל שריר כדי לא להגיע לכמות גדולה מדי של סטים באימון? או שעדיף להישאר בתכנית abc ? תודה לעוזרים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי אם אתה לא מתאמן הרבה עדיף תעבור ל ab
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראה, הכמות סטים זה מאוד תלוי כל אחד איך הוא מגיב לזה. קח את זה בחשבון.
אם אתה בכל זאת רוצה עכרי נורמה, מבלי שתחרוז ממס' סטים מוגזם באימון אז זה הולך ככה - לאימון ab נהוג בד"כ לתת 9-12 סטים לשריר גדול, 6-9 סטים לשריר קטן. לגבי אם להישאר ב-abc, זה באמת מאוד תלוי כמה אתה יכול להתאמן בשבוע, וגם איך הגוף שלך מגיב לזה. יש אחד שתתן לו לפוצץ את השריר בסטים באימון פעם בשבוע, ואז abc מסתדר, ויש כאלה שתתן להם גירוי כל 3-4 ימים והם יהיו מבסוטים. בעיקרון האופציה השנייה עדיפה מבחינת להראות תוצאות ולהתקדם, גם מבחינת הכמות זמן שהשריר נשאר אנאבולי (כלומר בתהליכי בנייה, עד 72 שעות מהאימון). אבל שוב, זה לא משהו חקוק בסלע. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() בסדר תודה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |