|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עולה כל הסיפור ?
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מתוך כתבה שמצאתי - מ 24.7.07 (אין לי מושג אם המחירים השתנו אם כן הם בטח עלו)
קטנוע עד 50 סמ"ק אם יש לכם כבר רישיון נהיגה על רכב, עלות לימוד הנהיגה על קטנוע נמוכה יותר, מאשר במקרה שעדיין אין לכם רישיון בכלל. המחירים ללימודי נהיגה על קטנוע (מינימום 15 שיעורים למי שאין רישיון, מינימום 8 שיעורים למי שיש רישיון), נעים בין 75 ל-90 שקלים לשיעור. בעלי רישיון על מכונית פטורים ממבחן תיאוריה, אך לא פטורים מתשלום אגרת מבחן עיוני (105 שקלים). לכך יש להוסיף בדיקת ראיה (כ-25 שקלים), בדיקת רופא (כ-60 שקלים), ושימוש בקטנוע לצורך מבחן מעשי (בין 75 ל-90 שקלים). סך הכל: 1,650-1,350 שקלים. העלות הממוצעת במקרה שכבר היה לכם רישיון נהיגה: בין 750 ל-1,000 שקלים. אופנוע עד 500 סמ"ק אם אתם בעניין של הוצאת רישיון סוג ב', לאופנוע בנפח עד 500 סמ"ק, העלויות לא גבוהות בהרבה מאלה של קטנוע עד 50 סמ"ק. אבל לא תוכלו להוציא רישיון כזה לפני גיל 18. המחירים ללימודי נהיגה על אופנוע עד 500 סמ"ק (מינימום 15 שיעורים) נעים בין 80 ל-100 שקלים לשיעור. על אלה יש להוסיף את הבדיקות הרפואיות ואגרת המבחן העיוני. למי שמחזיק ברישיון נהיגה לרכב פרטי יש פטור ממבחן התיאוריה. סכ"ה: 1,400-1,140 שקלים. אופנוע כבד מעל 500 סמ"ק מי שמעוניין להוציא רשיון סוג ג' על אופנוע כבד בנפח מעל 500 סמ"ק - צריך להיות בן 21 ומעלה ובעל רישיון לאופנוע עד 500 סמ"ק של שנה לפחות. גם כאן, מי שכבר מחזיק ברישיון על אופנוע עד 500 סמ"ק, פטור ממבחן תיאוריה אבל לא מאגרת רישוי ומבדיקות רפואיות. מחירי לימוד נהיגה על אופנוע כבד (מינימום 8 שיעורים) נעים בין 90 ל-115 שקלים לשיעור. כולל אגרת רישוי ובדיקות רפואיות, תשלמו על התענוג המאתגר הזה בין 900 ל-1,200 שקלים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אני בדקתי אני מתחיל בעשירי ללמוד
שיעור עולה 80 שקל מינימום שיעורים זה 15 1200שקל
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
יפה אחי , כולל טסט כולל הכל ?
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני עשיתי קבלנות...15 שיעורים + 3 טסטים ב870 ש"ח (כולל אגרה לטסט) אה ועוד 19 ש"ח אגרה על הרשייון (אחרי שעברתי את הטסט)
אגב..אתה צריך לעשות תאוריה (אלא אם כן יש לך רשיון לרכב מעל ל4 שנים) ו...סיימתי עם הסיפור בכמה ימים..אפילו לא עשיתי 15 שיעורים באמת (50 סמ"ק) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קבלנות + 3 ב870 ? אני שמעתי מחברים שהם עשו קבלנות +2 (ד"א הקטע בקבלנות זה שאין מספר לשיעורים יא גנוב) וזה עלה להם 1000 ומשהו - אתה בטוח במה שאתה אומר ? ולגבי האגרה אני לא בטוח שאתה צודק כי זה לא הולך למורה אז נראה לי קצת לא רציני העניין ,אתה יודע בוודאות שזה ככה?
![]() |
![]() |