|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל בזה שאני כבר שנתיים במסה ויש לי חתיכת מסה.. החלטתי שהגיע הזמן לקצור את הפירות.. ולהתחיל להוריד את השומן המצטבר(ויש הרבה)
אני משחק המון כדורסל שהוא פעילות אירובית קשה מאוד.. ואני לא בטוח שמספיקה ולכן אני רוצה להתחיל עם החיטוב גם ריצה של 40 דקות 3-4 פעמים בשבוע האם זה עלול לגרום לי ללחץ? אני לא יכול לוותר על הכדורסל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא יודע?
איזה פורום זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() שלום, ובכן
בשביל להגיד לך אם אתה יכול או לא לשלב את הריצות האלה אתה תצטרך לפרט קצת יותר על כמה פעמים בשבוע אתה עושה את הכדורסל ובאיזו עצימות. בנוסף לכך אם תרוץ 4 פעמים בשבוע ז''א שמאסה תצטרך להיות 5 פעמים בשבוע כדי לאבד כמה שפחות שריר. אם בכדורסל אתה נלחם ואתה מתאמץ מאוד אני לא מציע לך לרוץ עוד 4 פעמים שבוע חבל להיפצע יותר מידי אירובי זה מאוד לא בריא בנוסף לכך את כל הפירות שעבדת עליהם תאבד מהר מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וכידוע, ההתחלתה של חיטוב זה יותר בפורום תזונה מאשר פה...בהצלחה
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לשאלתך , כדורסל עד כמה שידוע לי מבחינת אימון אירובי , אני יכול לומר לך שזה ספורט שיותר עובד על פיתוח וחיזוק של סיבולת לב-ריאה כיוון שיש לך הרבה מצבים של ספרינטים וכוח מתפרץ במהלך המשחק. במידה ואתה מעוניין לשלב אימוני ריצה אין שום בעיה עם זה , הייתי ממליץ לך בתור התחלה , לבצע 3 אימוני ריצה בשבוע במידה ויש לך את האפשרות אז עדיפות יותר גבוהה על ריצה בחוץ ולא בחדר כושר על הליכון , דרגת קושי יותר גבוהה כמובן זאת הריצה בחוץ והתוצאות יראו יותר מהר. משך כל אימון ריצה חשוב שיהיה לא מתחת ל 35 עד 50 דק' בעדיפות כמובן בין 45-50 דק' נטו של ריצה . קצב הריצה במידה ואתה מעוניין בשריפת שומן , הייתי ממליץ על קצב איטי בין 8-10 קמ"ש בהשוואה להליכון . זאת העיצה שאני יכול לתת לך בנוגע לאימוני אירובי . במידה ויש עוד שאלות , תרגיש חופשי ושיהיה בהצלחה ידידי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא תרזה אם לא תהיה בגרעון קלורי