|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, רציתי לשאול באיזה טווח חזרות הכי טוב לעבוד בשביל לפתח הכי טוב מאסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בין 8 ל 12 חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() 6-12!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בין 6-8 בסט האחרון, הסטים הראשונים שבהם אתה עושה 10-12 הם יותר סטים לחימום או "הכנה" לסט האחרון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הטווח חזרות הכי טוב זה לאכול כמה שיותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אם תעבוד עם מישקלים מקסימליים ב10-12 תיהיה גם גדילה גם הטווח הזה עובד על סוג מסויים של סיבים
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אין פה תשובה שמתאימה לכולם, זה גם תלוי בבן אדם עצמו ועוד יותר תלוי בעל איזה שריר/קבוצת שרירים מדובר!
הטווח הכללי להיפטרפיה (עלייה בכמות וגודל של תאי שריר) הוא 6-20 חזרות רוב שרירי הגוף העליון מגיבים הכי טוב בטווח של 6-12 לאומת זאת בשרירי הגוף התחתון לחלק מהמתאמנים יש היפטרפיה טובה יותר בטווח של 15-20, בעיקר בקבוצת ה4 ראשי והתאומים לכן לדעתי צריך לנסות כל מיני טווחי חזרות ולראות מה עובד בשבילך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() שי שתי שאלות לי אלייך ... א. למה רשום לך בסטטוס חבר סרסור ? ![]() ב.אני מתאמן כבר חודש וטיפה... ואני כעיקרון אוכל בשביל לעלות במשקל (מסה) ועליתי כבר במשקל... אבל הטווח חזרות שלי עומד על 15 .... מה שהמאמן הרכיב לי .. זה תקין למסה ? כאילו אני רואה שכל התשובות זה לעבוד במשקל כמעט מקסימלי ובטווח של 8-12 חזרות . לי נותנים לעבוד על משקל נמוך יחסית ... (למרות שהכל יחסי) ולעבוד 15 חזרות 3 סטים ...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הרעיון בלעבוד בטווח חזרות נמוך, הוא שתגרה את סיבי השריר הלבנים, שהם סיבי השריר הגדולים יותר (ומפיקים יותר כח...)...
נוצר קיבעון מסויים בלעבוד בטווח חזרות נמוך, מצד אחד זה מובן - אך מצד שני לדעתי זו טעות, הייתי ממליץ לגרות גם את סיבי השריר האחרים (האדומים, שיש להם יכולת סיבולת גבוהה). כמובן לא באותה תכיפות כמו שמגרים את סיבי השריר הלבנים, מותר פעם בכמה אימונים לגוון, לעשות קצת חזרות גבוהות - אף אחד עוד לא מת מזה.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
והגיוני שיתנו לך לעבוד במשקל נמוך הרבה חזרות כי אתה מתחיל בדרך כלל כל מתחיל בחדר כושר מתחיל עם הרבה חזרות תוכנית fbw ומכשירים... בכל מקרה תפסיקו פה כולם עם השטויות... 6-15 יש היפטרפיה ואתם תתפתחו גם אם תעשו 15 וגם אם תעשו 6... מומלץ לגוון פשוט ולעשות גם 6 גם 8 גם 10 גם 12 גם 15 (לא חייב אבל מומלץ ועדיף..) אבל אחרי הכל... זה כל אחד ומה שעובד עליו.
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
סבבה תודה ![]() וכן אחרי חודש חילקתי את התוכנית והעלתי מעט את המשקלים ... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 6-12, אם המאמן אמר לך 15 אל תסמוך עליו.
לי המאמן הרכיב תוכנית וכל התרגילים הם 12 חזרות, לכן אני לא עובד לפיה והרכבתי לעצמי תוכנית אימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מצליח לעשות 12 חזרות בסט האחרון שלך אתה צריך לעלות את המשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ידע מזמן כבר לא קשור לסיווג (המיותר יש לציין).
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() shiko יש לך מייל שניתן לפנות אליו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() 6-10 חזרות.
אתה עושה משקל מקסימלי בקצת חזרות הייתי ממליץ 8-10. נראה לי 12+ זה לחיטוב ולחיזוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גם ב15 חזרות מתרחשת היפרטרופיה אבל רצוי גם לגוון בטווחי החזרות ולא הכל לעשות עם 15 אני הייתי מציע לך גם לעבוד עם 6 או 8 בשביל הגיוון ולעבוד גם על כח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() 6-15
חזרות זה למטרת גדילה.
![]() |
![]() |